Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, h én majd csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, h én majd csak 30 évesen akarok szülni, amikor már megvan, lesz, minden háttér? Nem 18, meg 19 évesen?

Figyelt kérdés
normalis válaszokat. leosztás, veszekedés nélkül ( ha lehet, bár ezen az oldalon.. ). aki olyat ir, annak a válaszát törlöm. 20, l
2010. ápr. 23. 20:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Egyrészt igazad van, kell vmi háttér is, másrészt viszont minél tovább vársz, annál nagyobb eséllyel lesz vmi baja a gyereknek. Idővel "kiöregszel" a legtermékenyebb éveidből, ezzel nehezebb is lesz teherbe esni, ráadásul a petesejtek is vmelyest leromlanak ahogy haladsz az idővel. Tehát, van érv mellette és ellene is. Am meg emiatt is fogy a magyarság. De nem szeretném erre terelni a beszélgetést, csak megjegyeztem.

"életművész"

2010. ápr. 23. 20:46
 12/28 A kérdező kommentje:
én inkabb 20 évesen utazok, mint 40 :))
2010. ápr. 23. 20:46
 13/28 anonim ***** válasza:

Megtisztelve érzem maga, hogy miattam indítottál egy kérdést:)

A véleményemet már leírtam, de nem érzem úgy, hogy leosztottalak. Ha még is megbántottalak, akkor sajnálom. Abszolút elfogadom, hogy neked ez a véleményed.

De annyit hozzátennék, hogy azt mondtam, ha megvan az anyagi háttér, akkor lehet gyermeket vállalni. Nyilván én sem vállalnék gyereket 19 évesen, ha nem tudnék gondoskodni róla. De ha olyan lenne az anyagi helyzetem (szülő tudna támogatni, vagy a barátomnak jól fizető állása lenne), akkor igen is inkább 20 évesen vállalnék, mint 30 felett.

2010. ápr. 23. 20:54
 14/28 A kérdező kommentje:
nem, ne örülj, nem miattad :) amugy is érdekelt a téma. annyian itt csak ugy kijelentik, h " megszülöm, van biztos anyagi háttér ", de a többi dologba nem gondolnak bele.. azért a saját fiatalságunkra is gondolni kell. ha elherdáljuk a fiatal éveinket pelenkacserélgetésre, akkor mi marad? :S
2010. ápr. 23. 20:56
 15/28 anonim ***** válasza:

És annyira elképzelhetetlennek tartod, hogy vki a fiatalságát feladja a gyermekéért? Hogy neki az fontosabb?

Én pl a "fiatalságomat" a tanulásra fogom feladni.

2010. ápr. 23. 21:00
 16/28 A kérdező kommentje:
nekem elképzelhetetlen. a gyerek az nem a tizenéves tartományba kell, h tartozzon. én is a tanulásnak, de emellett a bulizásnak, flörtölgetésnek, utazgatásnak, ilyeneknek. amelyekről 1 normalis fiatal élete kellene, h szoljon ebben a korban.
2010. ápr. 23. 21:02
 17/28 anonim ***** válasza:
hát én is teljesen ugyanezen a véleményen vagyok. 18éves koromban végzek a középsulival. 23körül a fősulival.utána biztos álllás és lesz pénz mindenre és nem segélyből nevelem fel a gyereket. 30 az ideális :)
2010. ápr. 23. 21:08
 18/28 anonim ***** válasza:
Megértem:) Sokáig én is így gondoltam, hogy nem adnám fel a fiatalságom. De aztán olyan szakmát választottam, ami mellett nem sok időm lesz bulizni:)
2010. ápr. 23. 21:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Ez nehéz kérdés.Egyrészt olyan nincs,hogy "ideál helyzet".Vagyis mindig lesz olyan,hogy még előrébb lehetne lépni a ranglétrán,még költözünk,még bővítjük a házat,még kell autó stb.stb.stb.Így nehéz gyereket tervezni,mert mindig lesz olyan,hogy majd utána.Másrészt tényleg csak az szüljön,akinek ez már nem csak egy hóbort és para,hogy kifut az időből,hanem egy olyan ellenállhatatlan vágy,amikor már a gondolatok 99%-át az teszi ki,hogy anya lehessen.Ha még úgy érzed,hogy nem cserélnéd le az életed a pelenkákra,akkor valóban nem tartasz még ott,hogy legyen.Jobb,ha akkor lesz,ha már úgy érzed meg szeretnél állapodni,nyugis estéket akarsz,egy szerető férjjel,gyerekekkel,együtt karácsonyozással stb.Az a tipikus idill.Ha még nem erre vágysz,hanem azokra,amit felsoroltál,akkor tedd meg őket és nem érzed majd úgy,hogy lemaradtál valamiről.Hogy ez kinek hány éves korában jön el,ez változó.

A harmadik legfontosabb,hogy soha nem szülnék úgy,hogy tudom,egyedül nem tudnám felnevelni,mert sem anyagilag sem lelkileg nem vagyok rá kész.Arra sosem apellálnék,hogy majd a férjem eltart minket.Ebből lesz a sok meghunyászkodás és a részeges,erőszakos férj eltűrése,mert egyedül nem mernek élni,mert nincs miből és még a gyereket is eltartani egyedül már nem megy.

2010. ápr. 23. 21:19
 20/28 anonim ***** válasza:
Én az orvosi egyetemre készülök (remélem még idén ez bekövetkezik :) ) és én úgy tervezem, hogy amikor végzem az egyetemmel, és mielőtt még belépnék a rezidens képzésbe, akkor fogok szülni. A családom szerencsére teljes mellszélességgel mellettem áll ebben, és a jelenlegi párom is így látná helyesnek. Mert ha csak azután szülnék, hogy azt is befejeztem akkor már több vagyok, mint 30. Mindenképpen 30 éves kor alatt szeretnék szülni, mert édesanyám efelett szülte a két kisöcsémet, mindkettő koraszülött lett (egyikük 26 hétre!), és mindenféle gond volt velük a terhesség során. Valamint úgy látom rajta, hogy egyszerűen elfáradt a gyereknevelésben, és sokkal ingerlékenyebb így 40 év felett a kicsikkel. Ő mondja mindig, hogy amíg a nő fiatal sokkal többet elbír idegileg. Ha később szülnék, akkor sem buliznám végig a 20as éveimet, nem olyan fajta vagyok, úgyhogy én az aranyközépút 25 év mellett vagyok.
2010. ápr. 23. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!