Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a barátnőtök szakadt bugyiba lenne mindig? Mondjuk el nyúlt bugyik, kicsit szakadt bugyik.
Hát azért akinek internetre futja az hordjon már normális fehérneműt.
Hát lehet, hogy egy csizmát hordok két évig... -de a fehérneműm mindig újszerű és csinos.
Kérdező, hol laksz? - Küldök neked bugyit!
Kérdező, én hasonló szituban vagyok. A párom még sosem tette szóvá. :)
(Persze ami nagyon szakadt, nagyon szétnyűtt, azt nem veszem fel előtte, azok maradnak itthonra.)
Nagyon nem mindegy az sem, hogy az látszik, hogy nem foglalkozol vele (=kb lerongyolódik rólad, és látszik a nemtörődömség), vagy csak az, hogy nem újak, és nem csodaszépek (=kicsit nyújt, kicsit lyukas az anyag gyenge minősége miatt, de még hordható). Nyilván az előbbit senki nem tolerálná.
Akik a 200 Ft-os piaci bugyit emlegetik, azok szerintem még életükben nem vásároltak női fehérneműt...
Akciósan ezer ft egy valamire való bugyi...
a kétszázforintos" az kidobott pénz!
Vennék neki egy tucatot.
Olyant, ami mindkettőnknek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!