Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a barátnőtök szakadt bugyiba lenne mindig? Mondjuk el nyúlt bugyik, kicsit szakadt bugyik.

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 18:17
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem lenne rá nagyon pénze !
2016. szept. 22. 19:44
 12/31 anonim ***** válasza:
19%
Az, úgy szakadtan, kimondottan szexi és egyedi.
2016. szept. 22. 19:58
 13/31 anonim ***** válasza:
72%

Hát azért akinek internetre futja az hordjon már normális fehérneműt.

Hát lehet, hogy egy csizmát hordok két évig... -de a fehérneműm mindig újszerű és csinos.

Kérdező, hol laksz? - Küldök neked bugyit!

2016. szept. 22. 20:10
 14/31 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, én hasonló szituban vagyok. A párom még sosem tette szóvá. :)

(Persze ami nagyon szakadt, nagyon szétnyűtt, azt nem veszem fel előtte, azok maradnak itthonra.)

Nagyon nem mindegy az sem, hogy az látszik, hogy nem foglalkozol vele (=kb lerongyolódik rólad, és látszik a nemtörődömség), vagy csak az, hogy nem újak, és nem csodaszépek (=kicsit nyújt, kicsit lyukas az anyag gyenge minősége miatt, de még hordható). Nyilván az előbbit senki nem tolerálná.

Akik a 200 Ft-os piaci bugyit emlegetik, azok szerintem még életükben nem vásároltak női fehérneműt...

2016. szept. 22. 20:17
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

Akciósan ezer ft egy valamire való bugyi...

a kétszázforintos" az kidobott pénz!

2016. szept. 22. 20:29
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
Igénytelenségre vall, szóval zavarna.
2016. szept. 22. 20:31
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Vennék neki egy tucatot.

Olyant, ami mindkettőnknek tetszik.

2016. szept. 22. 22:17
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
Nekem bejönne :D Én férfiként szeretem hordani az ilyen cuccokat.
2016. szept. 23. 01:05
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha azért szakadt, mert nincs újra pénze, akkor nem zavarna egyáltalán. Vennék neki én!
2016. szept. 23. 14:40
 20/31 Titusztitusz ***** válasza:
20%
Hát...Meglehetősen zavarna a dolog...És alighanem csak EGYSZER lenne alkalma ilyen slamposan-trehányul-igénytelenül mutatkoznia előttem...Ugyanis ATTOL A PILLANATTOL KEZDVE nemigen lenne a barátnőm többé...
2016. szept. 23. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!