Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna ha a barátnőtök más fiú ismerőseivel járna bulizni?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 14:33
 1/8 VAUVAU001 válasza:
0%
kicsit még izgatna is a dolog de ha helyretenne a lány nem szolnék semmit csak megkérdezném mi volt izgatna nagyon ha lett volna vmi!!
2016. aug. 25. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert jó a kapcsolatunk és megbízok benne.
2016. aug. 25. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Érti valaki, hogy az első miről beszél? :D
2016. aug. 25. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem attól, hogy az ember kapcsolatban van, még lehetnek ellenkező nemű barátai és lehetnek közös programjaik. Én nem csinálnék ügyet ebből.

Amúgy 3-mas, nem én sem értem miről beszél az első, pedig többször is nekifutottam. :D Ő biztos érti, az a lényeg :D

2016. aug. 25. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Arról hogy ő arra izgul, ha más is leféli a nőjét.

Kérdező: az ilyen külön bulizások végződnek úgy, hogy találkozott valakivel, aki... meg hogy beivott, és csak úgy megtörtént.

Ha bulizni akar, menjetek együtt. Abból még nagyobb gond nem volt.

2016. aug. 25. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg alapvető lenne egy kapcsolatban a bizalom! És nem úgy hozzáállni, hogy jajj, iszik és akkor biztos megfekteti valamelyik..

Nem kell mindent együtt csinálni és mindenhova együtt menni. Nincs semmi baj azzal sem, ha különbuliznak. Szimplán bízni kéne a másikban, ez azért igen csak fontos dolog.

2016. aug. 25. 15:20
 7/8 VAUVAU001 válasza:
0%
engem izgatna ha egy pasi meg is alázna ha mondjuk beszélne a barátnömmelizgulnék ha aláznának szönyegük is lennék
2016. aug. 25. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: engem egyáltalán nem zavar, hogy izgulsz az alázásra, de igazán megpróbálhatnál kevésbé primitív módon írni. Nagybetűk, írásjelek, tagolás, tudod. Próbáld ki egyszer, jó lesz, meglátod.
2016. aug. 26. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!