Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha a barátnőtök más fiú ismerőseivel járna bulizni?
Szerintem attól, hogy az ember kapcsolatban van, még lehetnek ellenkező nemű barátai és lehetnek közös programjaik. Én nem csinálnék ügyet ebből.
Amúgy 3-mas, nem én sem értem miről beszél az első, pedig többször is nekifutottam. :D Ő biztos érti, az a lényeg :D
Arról hogy ő arra izgul, ha más is leféli a nőjét.
Kérdező: az ilyen külön bulizások végződnek úgy, hogy találkozott valakivel, aki... meg hogy beivott, és csak úgy megtörtént.
Ha bulizni akar, menjetek együtt. Abból még nagyobb gond nem volt.
Szerintem meg alapvető lenne egy kapcsolatban a bizalom! És nem úgy hozzáállni, hogy jajj, iszik és akkor biztos megfekteti valamelyik..
Nem kell mindent együtt csinálni és mindenhova együtt menni. Nincs semmi baj azzal sem, ha különbuliznak. Szimplán bízni kéne a másikban, ez azért igen csak fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!