Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a barátnőtök szakadt bugyiba lenne mindig? Mondjuk el nyúlt bugyik, kicsit szakadt bugyik.

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 18:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy már írták is, ha párszáz forintért veszi, hamar az is rongyos lesz ! Ha pedig minőségit szeretne, minimum ezer forintért kap. Gondolom/'lehet akkor mosni sem tud szegény mindennap, akkor kellene vagy 4- 5 minimum, hogy legyen mindennap tiszta!

Elvileg alapnak kellene lennie, ez igaz, de a mai anyagi helyzetben...

Nekem volt egy kolléga nőm egy három éves kisfiút nevelt egyedül, mert az apuka meghalt. Mindenét a gyerekre költötte magára alig maradt. Nem csak a bugyijai, de a ruhái - cipője java elnyűtt volt, de Mindig TISZTA és ILLATOS!!!

Egyszer névnapjára, azt gondoltuk, hátha nem esne neki rosszul.. Ruhaneműket kapott. Teljesen meg volt hatódva és borzalmasan örült neki. Persze kicsit sírt! De az öröm az arcán felbecsülhetetlen értékű volt!

Egy bonbonnal - bármivel nem igazán tudott volna mit kezdeni... Akkor az ajndékok átadása után mesélte el, miért van ez, és hogy régen turiba járt, de nem tud annyit félre tenni, hogy minden ruhájat lecserélje, így a jobbakat félre tette szükség esetére.

Nem szabad ítélkezni! Ha valaki egyébként tiszta, stb.. Bármi lehet a háttérben.

2016. okt. 13. 18:05
 22/31 anonim ***** válasza:
61%
Hát szerintem ez igénytelenség...
2016. okt. 13. 18:24
 23/31 anonim ***** válasza:
Biztos szereti a vadulàst sokszor tépték le róla:) Remélem azért nem nagyi bugyiról van szó, hanem valami szexibb darabról.
2016. okt. 13. 18:54
 24/31 anonim ***** válasza:
57%
Basszus, egy db bugyi 300 Ft a knaiban, ha naponta mossa, azzal is elvan több hónapig, ha minden nap azt hordja! Tuti, hogy telne rá! Ha nem, z azt jelenti, hogy más fontosabb neki...
2016. okt. 13. 19:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Most cseréltem le a ruhatáramat (fogyás miatt)! Én 1000 ft-ért vettem darabját a bugyiknak! Voltak olyan bugyijaim aminek szétfoszlott a varrása (kb 1cm-en), azokat használtam pirosbetűs napokon! Na ezek voltak a kínai bugyik! Nem véletlenül vettem most drágábbat!
2016. okt. 13. 21:41
 26/31 anonim ***** válasza:
Engem izgatna, letépném róla:D
2016. okt. 13. 22:23
 27/31 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel neki bugyit amúgy? Előző voltam.
2016. okt. 13. 22:24
 28/31 anonim ***** válasza:

Látom vannak érzelmileg és értelmileg érettebbek is! :D

Javasolnám, hogy aki szerint" igénytelen " vegyen neki, csak egy db ( 1000 + os ) bugyit ! Akkor egy évre el lesz látva jobb minőségű bugyikkal! ;)

Egyébként egy nyaralás során ( random ötlet volt ) volt szerencsém, 400 ft- os bugyihoz.. Két - két mosás után... Az egyiken a varrás mentén szét jött az anyag, a másiknak pedig eltűnt a színe és úgy nézett ki mint ami 200x lett mosva.. Szóval lehet szegény vesz újat, de csak az olcsóbbra telik, azzal pedig így járt!

2016. okt. 13. 22:34
 29/31 anonim ***** válasza:

Ja, a szakadt (de tiszta) bugyi igénytelen. De a 100 kilós hízó, lenőtt, zsíros hajjal, izzadt testtel nem igénytelen, igaz? :D

Nekem egy pizsinacim tiszta lyuk, de imádom, akinek nem tetszik takarodhat :)

2016. okt. 13. 22:53
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is va kínai bugyim, kutya bajuk sincs évek óta :,D Ugyanúgy bírják mint a drágábbak.
2016. okt. 13. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!