Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés

Céges bulin nagyon részegen összefeküdtem egy kollégámmal. Természetesen másnapra már mindenki ezzel ugratott. Mint kiderült, másnál is bepróbálkozott, és a bulikban rendszeresen tesz így(nem közvetlen kollégám, nem egy épületben dolgozunk, előtte nem ismertem).

E miatt most úgy érzem, én vagyok a balek, könnyű vérű csaj a cégnél. Iszonyat lelki furdalásom meg sírhatnékom van e miatt. Még sosem csináltam ilyet ez előtt. Amúgy a kollégáim nem rosszindulatúak, csak csipkelődnek, de még is szörnyű. Nem maga az élmény volt rossz, mert jó volt a fickóval, csak az bánt, hogy most mit gondolhatnak rólam. Túlreagálom? Egyedülálló vagyok és a srác is az, amennyire én tudom. 28N

2016. szept. 19. 12:50
1 2
 11/16 Johnny Bravo ***** válasza:
52%
Ez nem ciki,csak qrva kellemetlen......
2016. szept. 19. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyáltalán nem ciki. Többet nem is vár el az ember a nőktől.
2016. szept. 19. 15:16
 13/16 anonim válasza:
Nagyon nagy forma lehet a csávó aki megfektetett :D Addig addig próbálkozott nem adta fel amíg csak összejött neki :D
2016. szept. 19. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Minden csoda három napig tart. Túl lesznek rajta. Te is túl leszel rajta pár nap után.
2016. szept. 19. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
A nőknek nem lehet igényük a szexre ha épp szinglik??? Ha egy nő csinál ilyet miért k.urva egyből?
2016. szept. 19. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:
15-s azért nem lehet, mert a szex a férfiaknak járó kiváltság, és lehetőleg minél több nővel (tisztelet a kivételnek).Ők ettől lesznek még faszább gyerekek.Kettős mérce.Egy nő emiatt ízléstelen céltáblája a fentebb említett pasiknak.Csak azt éppen elfelejtik a drága Férfiak, hogy pont azokkal a nőkkel fekszenek le, akiket elítélnek.Na ezen igazódjon el valaki...
2016. szept. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!