Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ez ciki lenne a barátaitok, ismerőseitek előtt?
Ha a barátnőtök egy rövid, visszafogott szerelmes verset írna ki a facebook falatokra.
Nem Oravecz Nóra színvonalra gondolok, hanem klasszikus szépirodalmira :)
Ettől félek én is, de a másik oldal pedig az, hogy lehet, hogy már túl bensôséges ês csak ránk tartozik egyesek szerint.
Erre lennék kíváncsi, hogy számotokra ez átlépi-e már a határt? :)
Melyik versre gondoltál? Lány vagyok, csak kíváncsiságból, privátban is küldheted :)
Én ezt inkább csak neki küldeném a helyedben, nem írnám ki a falára. Vagy esetleg egy közös képhez kirakhatod képcímnek :)
Hát én magamban azt a kérdést tenném fel rögtön, hogy mennyire fontos eleme ennek az akciódnak az, hogy ez ország-világ előtt legyen?
Jobban örülnék személyesen, mint a face-n, emailben, mint kommentben, ha már technika, de akár egy apróság mellé kísérőkártyán, de akár szóban is.
persze ha az fontos, hogy a barátnők like-olják, akkor nem szóltam :)
...de akkor is van finomabb mód is, mint mindenki arcába tolni, nem?
Ugyan nő vagyok, de nekem a random szerelmes versikék is kissé a túlzás kategória. Ahogy korábban írták: ajándék mellé kísérőkártyára, vagy közös fotóalbumba (igaziba, nem facebookon) a kép mellé ellenben nagyon tetszene, örülnék neki, szép gesztus.
De minek mások arcába tolni, random egy közösségi oldalon? Ez annyira...éretlen viselkedés számomra. Meg némileg tiszteletlen is. Mintha nem lenne szükség a privátszférára, intimitásra, hanem nyugodtan ki lehetne teregetni mindenkinek a legintimebb pillanatokat. Mert igen, ez egy érzelmileg intim megnyilvánulás.
Mi párommal nem viselkedünk nyálasan mások előtt. Nincs nyilvánosan így szeretlek, úgy szeretlek, te vagy a mindenem ömlengés, se vad nyelvcsata, nem mászunk folyton egymás nyakába, és legfőképp, nem állunk neki nyilvánosan pettingelni az utcán, ahogy sok kis túlfűtött tini teszi. Ezek mind a saját kis privát életünkhöz tartoznak. Társaságbn általában csak megfogjuk egymás kezét, adunk a másiknak néha egy puszit arcra, vagy szájra, megsimítjuk a másik vállát, hátát, derekát.
Szóval nem, nem ciki lenne mások előtt az ilyen viselkedés, hanem kellemetlen, mert senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!