Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti miért töröltök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti miért töröltök egy pasit az ismerőseitek közül?

Figyelt kérdés

tudom, talán "emberi kapcsolatok" kategória, mégis inkább ide illik. Hosszú (?) évek alatt volt, hogy néhány lány megvált tőlem, kb. 10. Általában akkor, ha kikerültek a baráti társaságból, megházasodtak, stb. pedig nem egyikkel még "normális" viszony is volt, persze volt, akivel alig beszéltem.

Én sosem szoktam csak úgy kivágni ismerőst, mint megúnt rongyot. Ti miért?

2016. aug. 22. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én általában azért törlök ismerőst, mert mondjuk az érettségi bizonyítványosztáson láttam utoljára, 14 éve... ez azt jelenti, hogy konkrétan nem ismerem az embert, szerintem az utcán simán elmennénk egymás mellett. Mégis minek nézegetném egy számomra rég idegenné vált ember napi posztjait facebookon?

Nem haragból vagy sértődésből vagy ilyesmi miatt törlök embereket, hanem csak azért, mert egyszerűen már nem az ismerősöm.

2016. aug. 22. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ismeretem egy csajt, aki most kezd befutni a médiában. Az osztálytársam volt 4 évig. Mikor már gimi után elindult a szekere, akkor engem törölt az ismerősei közül. Mondjuk annyira engem nem zavar, mert rohadt régen nem találkoztunk, bár kicsit rosszul esett akkor.
2016. aug. 22. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak akkor ha történik valami. Eddig egy férfit töröltem, aki az exem volt. Hiába én szakítottam, én nem akartam hogy lássa amit kiraktam. Miután én kiraktam valamit, ő mindig kirakott valami "választ". Például "Miért adsz reményt, ha esélyt nem?" meg ilyeneket. De ő emellett zaklatott is azzal, hogy kezdjük újra, nem talál mást... Pedig akkor már régen volt barátom. Szóval ok nélkül én biztosan nem.
2016. aug. 22. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Első - hogy a f..zba tud idegenné válni egy olyan ember, akivel 4 évig egy osztályba jártál?
2016. aug. 22. 22:01
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Én akkor szoktam törölni valakit, ha f-szságokat posztol, vagy sose beszélek vele vagy elfelejtettem, hogy kicsoda. Azért, mert nekem így kényelmes. Egy pedáns p-csa vagyok, aki szereti, ha nincs teleszarva ismeretlenek retkével a news feedeje.
2016. aug. 22. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!