Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért töröltök egy pasit az ismerőseitek közül?
tudom, talán "emberi kapcsolatok" kategória, mégis inkább ide illik. Hosszú (?) évek alatt volt, hogy néhány lány megvált tőlem, kb. 10. Általában akkor, ha kikerültek a baráti társaságból, megházasodtak, stb. pedig nem egyikkel még "normális" viszony is volt, persze volt, akivel alig beszéltem.
Én sosem szoktam csak úgy kivágni ismerőst, mint megúnt rongyot. Ti miért?
Én általában azért törlök ismerőst, mert mondjuk az érettségi bizonyítványosztáson láttam utoljára, 14 éve... ez azt jelenti, hogy konkrétan nem ismerem az embert, szerintem az utcán simán elmennénk egymás mellett. Mégis minek nézegetném egy számomra rég idegenné vált ember napi posztjait facebookon?
Nem haragból vagy sértődésből vagy ilyesmi miatt törlök embereket, hanem csak azért, mert egyszerűen már nem az ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!