Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartotok attól, hogy a párotok vagy ismerőseitek felismerik a történeteteket, amit megosztotok itt?
Nem, mert nem szoktam soha semmit kérdezni,csak osztom az észt.
Több kevesebb sikerrel...
Akinek van egy kis esze,az privátban ír csak le nagyon pontos részleteket.
csak olyasmit mondok el, amit másnak is elmondanék.
Leszámítva az intimitás témát.
reménykedek benne, hogy nem járnak ide fel :D
bár ebben a kategóriában nem tettem még fel kérdést talán csak 1-2-őt, de akkor is igyekeztem úgy megfogalmazni hogy nagy általánosságban ne lehessen felismerni a szituációt.
a családi kapcsolatok kategóriában már sokat kérdeztem, ott viszont előfordulhat hogy az illetékesek magukra ismernének, de reményeim szerint messziről elkerülik az oldalt :D
Kérdést nem szoktam kiírni, a válaszaimban van 1-2 információ, de olyan nagyon fontos nincs, így nem hiszem, hogy rám tudnának ismerni. Ha nekifeszül a párom a témának, akkor talán, de szerencsére nem foglalkozik ilyenekkel. :)
Kérdésben nem ismertem még fel magam (kivéve, amikor benne volt a felhasználónevem, de úgy elég könnyű volt, és szerintem nem is erre gondoltál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!