Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a felhozatal e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a felhozatal e téren? L

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy vannak-e szerintetek jó kinézetű férfiak ezen az oldalon? Olvastam pár ezzel kapcsolatos kérdést, amikből az jött le, hogy nem igazán.
2016. szept. 18. 20:35
1 2 3
 21/29 Noren1989 ***** válasza:
Én csak magamról tudok nyilatkozni...a múltkor kitettem egy kérdést, alapvetően pozitív visszajelzéseket kaptam a vélt, vagy valósan nőnemű lényektől.
2016. szept. 18. 21:20
 22/29 anonim ***** válasza:
Kinek mi a jó, a szép, a helyes, az aranyos... Sosem olvadoztak utánam a nők, mégis akadt, bár nem sokan, akinek tetszettem, bár jellemzően inkább miután megismertek, akkor lettek belém szerelmesek. De ez már régebben volt, most 40 felett már másképp keresgélnek az emberek.
2016. szept. 18. 21:21
 23/29 anonim ***** válasza:
És nők akik jól néznek ki?
2016. szept. 18. 21:22
 24/29 anonim ***** válasza:
60%
Tiszta szánalmas a kérdező. Azt írja, tegnap dugott, de azért bekérdezi, hogy itt milyen pasik vannak? A tények ismeretében minek? Meg mivel nem nyaltam kis a fenekét privátban, egyből leszűzezett. Fingja sincs róla, hogy nem éppen kezdő vagyok a nők terén. Komolyan, szánalmas vagy. :D
2016. szept. 18. 21:24
 25/29 A kérdező kommentje:

#24 Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

Akkor sem válaszolok az abnorm. privátjaidra, az undorító képeidet pedig tudod hová továbbítsd. Kezeltesd magad.

2016. szept. 18. 21:30
 26/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem is küldtem képet te troll :D
2016. szept. 18. 21:31
 27/29 A kérdező kommentje:
#21-22 Köszönöm az érdemleges válaszokat. ;) Reméltem, hogy vannak normálisan kommunikálni tudók is az oldalon.
2016. szept. 18. 21:32
 28/29 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magamat hú, de nagyon jóképűnek, de azért nem kell szégyenkeznem az arcom miatt, az egyetlen probléma, hogy túl fiatalnak tűnök a koromhoz képest :D emellett meg rendszeresen sportolok, úgyhogy az alkatommal sem lehet baj.

Akiknek eddig küldtem képet itt magamról, nem menekültek el.

2016. szept. 18. 21:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Eddig akiknek küldem itt képet, azoknak tetszettem. 😆
2016. szept. 19. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!