Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a felhozatal e téren? L
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy vannak-e szerintetek jó kinézetű férfiak ezen az oldalon? Olvastam pár ezzel kapcsolatos kérdést, amikből az jött le, hogy nem igazán.2016. szept. 18. 20:35
21/29 Noren1989 válasza:
Én csak magamról tudok nyilatkozni...a múltkor kitettem egy kérdést, alapvetően pozitív visszajelzéseket kaptam a vélt, vagy valósan nőnemű lényektől.
22/29 anonim válasza:
Kinek mi a jó, a szép, a helyes, az aranyos... Sosem olvadoztak utánam a nők, mégis akadt, bár nem sokan, akinek tetszettem, bár jellemzően inkább miután megismertek, akkor lettek belém szerelmesek. De ez már régebben volt, most 40 felett már másképp keresgélnek az emberek.
24/29 anonim válasza:
Tiszta szánalmas a kérdező. Azt írja, tegnap dugott, de azért bekérdezi, hogy itt milyen pasik vannak? A tények ismeretében minek? Meg mivel nem nyaltam kis a fenekét privátban, egyből leszűzezett. Fingja sincs róla, hogy nem éppen kezdő vagyok a nők terén. Komolyan, szánalmas vagy. :D
25/29 A kérdező kommentje:
#24 Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Akkor sem válaszolok az abnorm. privátjaidra, az undorító képeidet pedig tudod hová továbbítsd. Kezeltesd magad.
2016. szept. 18. 21:30
26/29 anonim válasza:
Nem is küldtem képet te troll :D
27/29 A kérdező kommentje:
#21-22 Köszönöm az érdemleges válaszokat. ;) Reméltem, hogy vannak normálisan kommunikálni tudók is az oldalon.
2016. szept. 18. 21:32
28/29 anonim válasza:
Én nem tartom magamat hú, de nagyon jóképűnek, de azért nem kell szégyenkeznem az arcom miatt, az egyetlen probléma, hogy túl fiatalnak tűnök a koromhoz képest :D emellett meg rendszeresen sportolok, úgyhogy az alkatommal sem lehet baj.
Akiknek eddig küldtem képet itt magamról, nem menekültek el.
29/29 anonim válasza:
Eddig akiknek küldem itt képet, azoknak tetszettem. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!