Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek a párjuk tapasztalatlan volt minden téren : ti tanítgattátok vagy elhagytátok?
A barátomnak én vagyok az első barátnője. Nagyon szeretem, természetesen sosem hagynám el de néha nagyon látszik rajta, hogy semmi tapasztalata nincs. Az érzelmeit például nehézkesen mutatja ki, a számomra alapvető dolgok neki teljesen "meglepőek". (például, hogy amikor buli után mindketten hazamentünk hajnalban, megkértem hogy írjon ha hazaért és teljesen meglepődött ezen).
A kérdésem igazából csak kíváncsiság, semmiképpen nem dobnám el a párom csak néha vicces. :D Nekem már akkor volt egyfajta elméleti "tudásom" amikor még semmi tapasztalatom nem volt. Akár filmekből, könyvekből. :D
Nagyanyádék sem írtak egymásnak, miután hazaértek, mégis megszületett az anyád meg az apád is. Amúgy nem értem, miért fordult meg egyáltalán a fejedben, hogy emiatt kidobd?
BTW ezt a kérdés is át kéne dobni a tinibe.
Olvasd már el újra a szöveget, kérlek. Tisztán leírtam, hogy eszembe se jutna kidobni, nagyon szeretem őt. Csupán érdekelt, hogy más lányok hogy viszonyultak ehhez a helyzethez.
Btw az írásos dolog csak egy példa volt, nyilván én sem fújtam fel. Ez a nagyszülős duma meg minden szempontból hülyeség. És tinik sem vagyunk, köszönjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!