Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok akiknek a párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek a párjuk tapasztalatlan volt minden téren : ti tanítgattátok vagy elhagytátok?

Figyelt kérdés

A barátomnak én vagyok az első barátnője. Nagyon szeretem, természetesen sosem hagynám el de néha nagyon látszik rajta, hogy semmi tapasztalata nincs. Az érzelmeit például nehézkesen mutatja ki, a számomra alapvető dolgok neki teljesen "meglepőek". (például, hogy amikor buli után mindketten hazamentünk hajnalban, megkértem hogy írjon ha hazaért és teljesen meglepődött ezen).

A kérdésem igazából csak kíváncsiság, semmiképpen nem dobnám el a párom csak néha vicces. :D Nekem már akkor volt egyfajta elméleti "tudásom" amikor még semmi tapasztalatom nem volt. Akár filmekből, könyvekből. :D

2016. aug. 8. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyanyádék sem írtak egymásnak, miután hazaértek, mégis megszületett az anyád meg az apád is. Amúgy nem értem, miért fordult meg egyáltalán a fejedben, hogy emiatt kidobd?

BTW ezt a kérdés is át kéne dobni a tinibe.

2016. aug. 8. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Olvasd már el újra a szöveget, kérlek. Tisztán leírtam, hogy eszembe se jutna kidobni, nagyon szeretem őt. Csupán érdekelt, hogy más lányok hogy viszonyultak ehhez a helyzethez.

Btw az írásos dolog csak egy példa volt, nyilván én sem fújtam fel. Ez a nagyszülős duma meg minden szempontból hülyeség. És tinik sem vagyunk, köszönjük. :)

2016. aug. 8. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nekem csak egyszer volt ilyen, de habár párkapcsolat szempontjából nem ő volt az első, szexuális téren én is tapasztalatlan voltam. Én alapvetően érzelmi alapon választok párt, az összes eddigi párkapcsolatom barátságból alakult ki, szerettem őket és ez biztos nem tartott volna vissza, de szerintem akkor sem, ha rögtön belevágtunk volna a kapcsolatba.
2016. aug. 8. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elképzeléseid egy része vsz szubjektív. Én pl nem vagyok tapasztalatlan, de lány létemre sem kellett még sose írnom, ha hazaértem. Max külföldi útnál merül ez fel, de még ott sem szeretem az ilyesmit. Ez a fiú most azt csinálja, amit mondasz, ha tapasztalt lenne, nem vennéd rá ilyenekre.
2016. aug. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!