Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti köszöntök az exeteknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti köszöntök az exeteknek? Illem és az exek?

Figyelt kérdés
Szóval mikor sietek kedvem sincs mindenkinek köszönni ha valamerre jàrok, de ùgy vàrta ex, hogy köszönjek mintha kötelező lenne. Ezt ismeretlenek, akik vele voltak félhangosan szóvà tették egymàs között, meg ő is, burkoltan nekem cìmezve. De nagyot köszönt és tàrsai, most én voltam a bunkò vagy azok akik beszólogattak? Tényleg ennyire fontos egy több éves exnek köszönni? Soha nem beszélünk, akkor meg minek?

2016. szept. 14. 15:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mindegy lesz, rom
2016. szept. 14. 18:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha különböző neműek vagytok, akkor a hímneműnek illik előre köszönni. A haverok haverjainak is vannak haverjaik. Elmégy valahová egy állásinterjúra, majd utána körülkérdeznek. Figyu, nem ismeri valaki közületek X. Y.-t? Aki történetesen te vagy.

- Hát, én ismerem nagyjából - mondja valaki.

- És mit gondolsz róla? Jó lenne ide?

- Nem is tudom. Olyan bunkó, beképzelt alak. Köszönni sem tud. Nem szívesen dolgoznék vele, azt hiszem.

Ilyesmi nap mind nap megtörténik cégeknél. Kicsi a világ.

2016. szept. 14. 19:02
 23/24 anonim ***** válasza:
mi is csúnyán váltunk el, köszöntem neki, nem akart köszönni, majd rámírt facebookon.. csókolom, ha nem tanította meg az anyja akkor nem tudok mit tenni, ne köszönjön. 21/l :)
2016. szept. 14. 19:13
 24/24 A kérdező kommentje:
Én egy angol ùriember vagyok, màr pedig ott ìgy szokàs
2016. szept. 15. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!