Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti a barátnőtöktől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti a barátnőtöktől hogyan köszöntök el sms/email/chat végén?

Figyelt kérdés

Van jelentősége, hogy

Pl: puszi, csók stb.

Mennyire vagytok érzelmesek ilyenkor? (hiányzol stb.)

2016. febr. 24. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
En anno minden egyes elkoszonéskor igy : ...szeretlek
2016. febr. 24. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon szép. Nekem többnyire azt írja, hogy csók. (van hogy nem ír semmit. Remélem csak figyelmetlenség.
2016. febr. 24. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nagy jelentosseget nem kell keríteni például Amerikában else köszönnek egymástól csak leteszik a telefont. Jo nem Amerikában vagyunk csak egy példa emiatt nem kell aggódni szerintem
2016. febr. 24. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Semennyire nem voltam érzelmes. Nem volt belőle semmi gond, mert ismert, és tudta, hogy ezen nem múlik semmi.
2016. febr. 24. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi ebben a figyelmetlenség? Én is csókot írok szinte mindig.Nem kell a szeretlek szót köszönés gyanánt használni,mert elveszti az értékét.Ha egy sziát írna,akkor még megérteném,hogy zavar valakit.
2016. febr. 24. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem a szeretlekre írom, hogy úgymond elvárnám vagy ilyenek azt nem is írja. Csak néha a csók/puszi lemarad. Mondjuk olyan 10/8-szor írja.

Csak kíváncsi vagyok más pasik mit írnak a barátnőjüknek.

2016. febr. 24. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Puszi, csók, vagy semmi, ritkábban valami extravagánsabb jelzőkoszorú. Nincs különösebb jelentősége.

Kérdező, az emberek elvárásai nagyon különbözőek ebben. Van, aki elvárja, hogy minden beszélgetést habos mackók meg csóközönök zárjanak le, van, aki ezt feleséegesnek tartja, és van, akit a halálba kerget.

Ha esetleg zavar, ahogy a párod nem úgy köszön el, ahogy szeretnéd, akkor valószínűleg egyszerűen máshogy szokta meg, mások az igényei. Ezt könnyen meg tudjátok beszélni és megtalálni a közös nevezőt.

2016. febr. 24. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia/jóéjt
2016. febr. 24. 15:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hú, jó széles a paletta ahány ember annyi....Így szép. Szóval az én esetemben ha 80%-ban csók/puszi és a fennmaradó esetekben nem ír semmit (mondjuk mert még aznap tuti beszélünk) akkor ez még nem baj, szóval ebből még nem kell messzemenő következtetést levonni pl. már nem szeret annyira stb.
2016. febr. 24. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Szia Szerelmem

Szeretlek

Mindig. Nem elcsepélt mert tartalom is van mögötte :-)

2016. febr. 24. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!