Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti köszöntök az exeteknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti köszöntök az exeteknek? Illem és az exek?

Figyelt kérdés
Szóval mikor sietek kedvem sincs mindenkinek köszönni ha valamerre jàrok, de ùgy vàrta ex, hogy köszönjek mintha kötelező lenne. Ezt ismeretlenek, akik vele voltak félhangosan szóvà tették egymàs között, meg ő is, burkoltan nekem cìmezve. De nagyot köszönt és tàrsai, most én voltam a bunkò vagy azok akik beszólogattak? Tényleg ennyire fontos egy több éves exnek köszönni? Soha nem beszélünk, akkor meg minek?

2016. szept. 14. 15:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az első barátnőmnek bárhol bármikor köszönök, ha összefutunk, olykor még váltunk is néhány szót. A második exem külön kategória. Őt jobb fényévekre elkerülni (nem azért, mert érzek iránta valamit, hanem mert egy manipulatív sz#rkeverő szociopata), és ezt a korábbi barátnői, ismerősei, munkatársai is megerősítik. Néhány havonta még a saját barátnőit, a saját baráti társaságát is kénytelen cserélni, mert rövid időn belül mindenki kiismeri, hogy egy igazi bitang gigaféreg.
2016. szept. 14. 16:32
 12/24 anonim ***** válasza:
Alap.A multam resze,vallalom.
2016. szept. 14. 16:40
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Te voltál a bunkó. Íme egy gyorstalpaló, ha már gyerekszobád nem volt. A következő szituációkban köszönünk.

1. Ismerjük az illetőt. Mindegy, honnan, mindegy, mikor láttuk utoljára, ha dadusod volt az óvodában, és már 20 éve nem láttad, meg folyton a sarokba állított, akkor is.

2. Együtt dolgozol vele, ott van a munkahelyeden, iskolában.

3. Ha bemégy egy boltba, hivatalba stb., és ott van emberi lény, akkor köszönni illik neki. Mindegy, kicsoda: biztonsági őr a bankban, eladó a Zarában, vagy éppen sorszámosztó az okmányirodában.

4. Köszönni illik a kalauznak, a BKV-sofőrnek, ha ott szállsz fel az első ajtónál, és bárkinek, akihez hozzászólsz.

5. Temetőben vidéken mindenkinek, akit meglátsz. Annak is, akit soha a büdös életben nem láttál.

6. Falun vidéken szintén mindenkinek köszönni kell, aki szembe jön. Mindegy, ismered-e.

7. Liftben, lépcsőházban is köszönni kell mindenkinek, ha ismered, ha nem. Ha más házában jársz, ha szállodában jársz, akkor is.

2016. szept. 14. 16:42
 14/24 anonim ***** válasza:
#13 megkerdezhetem a nemed es a korod?
2016. szept. 14. 17:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Én egy valakinek direkt nem köszönök, de rajta kívül,ha más exet látnék,köszönnék. Nem állnék le igaz egyikkel sem beszélni.

Akinek nem köszönnék,annak pont azért,mert k*rvára nem lenne vele semmiről se beszélni. Amikor meglátom,csak ideges leszek.

2016. szept. 14. 17:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

41/N

Szóval eléggé sok mindent láttam már az életben, és eléggé pontosan tudom, hogy mikor fognak letaplózni, ha nem bírod a szádon kiejteni a Jó napot kívánok! vagy a Szia! szavakat. Inkább mondd ki tízszer fölöslegesen, mint egyszer elfelejtsd, mert azonnal meglesz rólad másoknak a véleménye. Ahogy a kérdezőről is. És nem az exének, hanem az exe komplett haveri körének.

2016. szept. 14. 17:38
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy csináljátok én SOHA nem találkozok egyetlen exemmel se. Soha nem futunk össze, még véletlenül se. Amúgy helyzet függő, valószínű ha mégis előfordulna köszönnék, de nem tartanám fontosnak.
2016. szept. 14. 17:52
 18/24 Szergej55 ***** válasza:
Zaklatott a végén, ezért igen megharagudtam rá. Azok után egy szót sem szólnék hozzá, de inkább el is kerülöm minél messzebb.
2016. szept. 14. 18:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Koszi,en mindegyikkel maximalisan egyet ertettem!
2016. szept. 14. 18:33
 20/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk pont nincs ràm kihatàssal mit gondolom rólam exem vagy a haveri köre. Stabilabb vagyok ennél csak még nem talàlkoztam olyannal, aki ezen fennakadt volna annyira, hogy megjegyzést tegyen. Különben meg én vagyok az idősebb, illemről beszélünk talàn neki kellett volna először köszönni.
2016. szept. 14. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!