Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti köszöntök az exeteknek? Illem és az exek?
Te voltál a bunkó. Íme egy gyorstalpaló, ha már gyerekszobád nem volt. A következő szituációkban köszönünk.
1. Ismerjük az illetőt. Mindegy, honnan, mindegy, mikor láttuk utoljára, ha dadusod volt az óvodában, és már 20 éve nem láttad, meg folyton a sarokba állított, akkor is.
2. Együtt dolgozol vele, ott van a munkahelyeden, iskolában.
3. Ha bemégy egy boltba, hivatalba stb., és ott van emberi lény, akkor köszönni illik neki. Mindegy, kicsoda: biztonsági őr a bankban, eladó a Zarában, vagy éppen sorszámosztó az okmányirodában.
4. Köszönni illik a kalauznak, a BKV-sofőrnek, ha ott szállsz fel az első ajtónál, és bárkinek, akihez hozzászólsz.
5. Temetőben vidéken mindenkinek, akit meglátsz. Annak is, akit soha a büdös életben nem láttál.
6. Falun vidéken szintén mindenkinek köszönni kell, aki szembe jön. Mindegy, ismered-e.
7. Liftben, lépcsőházban is köszönni kell mindenkinek, ha ismered, ha nem. Ha más házában jársz, ha szállodában jársz, akkor is.
Én egy valakinek direkt nem köszönök, de rajta kívül,ha más exet látnék,köszönnék. Nem állnék le igaz egyikkel sem beszélni.
Akinek nem köszönnék,annak pont azért,mert k*rvára nem lenne vele semmiről se beszélni. Amikor meglátom,csak ideges leszek.
41/N
Szóval eléggé sok mindent láttam már az életben, és eléggé pontosan tudom, hogy mikor fognak letaplózni, ha nem bírod a szádon kiejteni a Jó napot kívánok! vagy a Szia! szavakat. Inkább mondd ki tízszer fölöslegesen, mint egyszer elfelejtsd, mert azonnal meglesz rólad másoknak a véleménye. Ahogy a kérdezőről is. És nem az exének, hanem az exe komplett haveri körének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!