Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan köszöntök a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan köszöntök a párotok szüleinek, és hogy szólítjátok őket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Tegezem őket, Margitnak és Jánosnak hívom őket.

Margit a második, János talán a negyedik találkozásunkkor ajánlotta fel a tegeződést.

2015. júl. 13. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:

"Sziasztok"

és a keresztnevükön. Első alkalomtól felajánlották, igaz, 25 feletti felnőttek voltunk a megismerkedéskor.

2015. júl. 13. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Én "csókolom", mert a jó napot túl távolságtartó, szólítani meg leginkább sehogy. Ha nagyon kell, akkor a keresztneve, de magázva.

Tegezni nem tudnám őket, az olyan bizarr... :)

2015. júl. 13. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
"Jó napot kívánok" első pár alkalommal, mert sem proli, sem kislany nem vagyok, hogy csókolomozzak, illetve "távolságtartónak" találjam a tökéletesen helyénvaló, napszaknak megfelelő köszönést. Utána már ők ajánlották fel a tegeződést. Megszólítani mindig a keresztnevükön szoktam őket.
2015. júl. 13. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy te hány éves vagy, és ők hányévesek, és mióta ismered öket. Elöször magázd öket, és kérdezd meg hogy hogyan szólíthatod őket, majd ha akarják hogy tegeződjetek, akkor majd ők megmondják neked, hogy tegezheted őket.
2015. júl. 14. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet azzal, hogy egymás szüleit is apukának, anyukának, apunak, anyunak hívják. Én nem is tettem így. De az is zavart volna, ha az én nejem az én anyámat anyuzta volna. Szerintem nem jó összekeverni ezeket a "titulusokat". Mivel más megszólítás nem adódott, és évtizedekig elvoltam úgy, hogy nem szólítottam őket sehogy. Kerültem azt a kommunikációs módot, amikor valahogy szólítanom kellett voln őket.
2015. júl. 17. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
6 vagyok - és helyett én
2015. júl. 17. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak anyósom van,aki 14 évvel idősebb nálam,és megismerkedésünkkor felajánlotta a tegeződést és a mesztelenkedést,így én a keresztnevén,becézve szólítom.
2015. júl. 19. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
az oké, hogy a keresztnevén szólítod, de mi a helyzet a mesztelenkedéssel? (hogy érted a mesztelenkedést, milyen helyzetekben?) - ffi vagy, v. nő? (mert az azért nagyon nem mindegy)
2015. júl. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!