Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lányt csak látásból ismertek, és köszöntök neki, nevén szólítjátok akkor akartok tőle valamit?

Figyelt kérdés

Amikor meglát mindig engem bámul.

Viszont nekem nem jön be,úgyhogy nem "jelzek" neki,ha meglátom inkább elfordulok.De még akkor is köszön.Biztos látja rajtam hogy nem érdekel,akkor miért csinálhatja?

Azt hozzáteszem nagy csajozós.Gyönyörű lányokkal van mindig körülvéve,ezért nem értem.

17/L ő 18/F

2010. máj. 3. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Dugni.
2010. máj. 3. 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát erre én is gondoltam.:)

De szerintem legközelebb nem köszönök vissza,remélem kapcsol.

2010. máj. 3. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Komolyan mondom, a gyerek még semmit se csinált, csak köszönt neked, te meg már teljesen lázba jöttél, hogy úúúúrrristen mit akarhat. Úgy 75%ig biztos vagyok benne, hogy el tudná csavarni a fejed ha akarná.
2010. máj. 3. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

"Amikor meglát mindig engem bámul."

:O

Amúgy meg úgy viselkedsz, mint egy 8 éves kisiskolás, miközben 10 évvel idősebb vagy. Nem gondolod, hogy esetleg csak haverkodik?

Én az összes lány ismerősömnek köszönök, a nevén szólítom és többnyire azt bámulom, akit meglátok... Ha kiderül, hogy ez a viselkedésmód az összes lányból ilyen gondolatokat vált ki, akkor valószínűleg bevarrom a szám és kiszúrom a szemem. :|

20F

2010. máj. 3. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
13:06-as vagyok. Közben látom, hogy az a 10, csak 9. Elnézést. :)
2010. máj. 3. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nincs igazad utolsó.

Ha bámulja azért az már árulkodó,Meg ráköszön,nevén szólítja úgy hogy nem is ismerik egymást.Biztos nem vagy közömbös neki.És ha 1 srác ezt csinálná velem akkor énis erre gondolnék hogy akar valamit.

2010. máj. 3. 13:18
 7/8 anonim válasza:

Már bocs, de utolsó válaszoló, 7 éves vagy?

Kérdező, ha odamegy hozzád, és nyomulni kezd, akkor rágd magad ezen.

2010. máj. 3. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
13:06 Oké lehet hogy igazad van.Tényleg csak túldramatizálom,és csak haverkodni akar.Ennek örülnék.
2010. máj. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!