Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány/nő "olyan", csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány/nő "olyan", csak a megfelelő helyzet és a megfelelő fiú/férfi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Nem egy, nem két nővel találkoztam már, akik váltig állították, hogy ők ugyan nem hívei az egyéjszakásoknak, meg hogy nekik ehhez kell egy bizalom, meg érzelmek, hogy lefeküdjenek valakivel, stb stb.

Erre, mint utólag kiderült, simán voltak nekik is kalandjaik, pl. házibuliban részegen lefeküdni egy ott megismert sráccal, vagy rövid szexkapcsolat "fiúhaverral"... nem is értem, akkor ők mégis miről beszélnek? Adott helyzetben, és egy megfelelő alfahímmel lazán ment a menet, de "ők nem olyanok".

2016. szept. 13. 23:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nekem is volt "egyéjszakás" alkalom, de nem rajtam múlt, hogy nem lett több belőle! A srác hónapokig csapta a szelet nekem, aztán mire úgy alakult, hogy beleszerettem, le is lépett. Ügyesen átvert, szó sem róla. Szóval, nem kell olyan nagy mellénnyel ítélkezni mások felett...
2017. jún. 8. 18:42
 32/34 anonim ***** válasza:

Volt mar par egyejszakasom. Egy esetet leszamitva, mind online ismerkedes, 2-3 het chateles utani elso randinak indult vagyis tetszett a pasi es mivel randiztunk es bejott, es en is szeretem a szexet, ugy gondoltam, hogy lefekszem vele. MERT TETSZETT.

De mindegyik szex kivetel nelkul szar 2 percig se tartott nem is tudom, hogy minek nevezzem volt. Semmi erzelem, semmi intimitas, nem tudtak, hogy mit csinalnak, nem hallgattak meg, hogy nekem hogy lenne jo, csak sajat magukkal torodtek. Kinek kell ez? Akkor inkabb veszek egy vibratort.

Az egy kivetellel egy koncert/klub esten talalkoztam, sokat szemeztunk,aztan elkezdtunk beszelgetni, szexis volt, megkivantam, o meg tudta, hogy hogyan elegitsen ki, tudta mi kell a noknek. Szoval vele jo volt, de csak egy estere, mert az masrol nem szolt.

Szoval a tapasztalatom nagyon kiabrandito, ugyhogy inkabb varok. A szex is sokkal jobb, ha bizom a partnerben es ha szerelmes vagyok bele.

Most oszinten, mit nem lehet azon erteni, hogy ha valakinek rossz tapasztalatai voltak, nem akarja ujra atelni?

2017. jún. 8. 20:03
 33/34 anonim ***** válasza:
Sosem volt egyejszakasom,sosem voltam annyira reszeg h odaig fajuljanak a dolgok DE jozanul ismertem meg egy olyan alfat,akit en nem akartam kihagyni ebben az eletben.Es nem bantam meg,nagyon sokat segitett adott periodusomban es nagyon sok dolgot mas megvilagitasba helyezett a ferfiakrol.
2017. jún. 8. 21:42
 34/34 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, te is tipikusan az vagy, aki azért hőzöng ezen, mert az adott nő veled nem akart lefeküdni, de esetleg mással igen. Ezért mondom az ilyen alfázókra, hogy csak addig játssza meg, hogy tiszteli a nőt, míg érdeke fűződik hozzá, ergo míg azt hiszed, hogy lefekszik veled. Onnantól kezdve, ha kiderül, hogy nem fog, megy a háborgás és a savazás, mintha kb bármivel is tartozna neked.

Elàrulom:nem tartozik semmivel.

Ha rád gondol, simán érezheti úgy, hogy nem képes erre. Mással pedig lehet, hogy beleszaladt. Az ő dolga, és senkinek nem tartozik elszámolással, ès attól, hogy már megtette, nem vonhatod kérdőre, hogy veled miért nem.

Mert nem akar, ennyi.

2020. dec. 10. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!