Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány/nő "olyan", csak a megfelelő helyzet és a megfelelő fiú/férfi kell hozzá?
Nem egy, nem két nővel találkoztam már, akik váltig állították, hogy ők ugyan nem hívei az egyéjszakásoknak, meg hogy nekik ehhez kell egy bizalom, meg érzelmek, hogy lefeküdjenek valakivel, stb stb.
Erre, mint utólag kiderült, simán voltak nekik is kalandjaik, pl. házibuliban részegen lefeküdni egy ott megismert sráccal, vagy rövid szexkapcsolat "fiúhaverral"... nem is értem, akkor ők mégis miről beszélnek? Adott helyzetben, és egy megfelelő alfahímmel lazán ment a menet, de "ők nem olyanok".

En eleg "boveru" vagyok,megsem volt soha 1ejszakasom.
Olyan viszont 3 is, akikkel osszejartunk, mert jol esett.
A bizalom mindig kell,erzelmekbol eleg egy laza barati.Miert kellene eveket kihagynom az aktiv eveimbol,csak mert parkapcsolatra alkalmas ferfival eppen nem sodor ossze a szel? Jatszhatja az ember az onmegtartoztato szuziket,de titkon akkor is vagyik erintesekre,olelesre,amikor nincs parja.

A szexet a nők is szeretik. De ez nem jelenti azt, hogy minden nő(vagy férfi) megcsalná a párját vagy benne lenne egyéjszakásban.
Nekem volt szex kapcsolatom a válásom után, és nagyon jól éreztük magunkat együtt nagyon sokáig. De klasszikus egyéjszakásba nem mennék bele, mindegy milyen jó pasi, mert idegennel nem tudnék. Azért írtam klasszikust, mert azt még el tudom képzelni, hogy ex partnerrel vagy régi jó baráttal egyszer csak kialakuljon valami ha mindketten olyan lelkiállapotban vagyunk és függetlenek, aminek nincs feltétlenül folytatása csak megesik. Nem volt még ilyen, de elképzelhetőnek tartom. Viszont bulikba nem járok, régen sem jártam, idegenekkel meg nem érzek vágyat akárhogy néznek ki. Nagyon sok nőnek a szexhez több kell mint egy jó pasi partner. Első sorban a saját lelki állapotomtól függ, hogy mibe megyek bele, nem a pasitól. A ha nekem valaki azt mondta volna 5-10 évvel ezelőtt hogy nekem egyszer szex kapcsolatom lesz, körbe röhögtem volna. De a helyzet változik, én változtam. Tehát most azt mondom: egyéjszakást idegennel soha. Bízom abban, hogy ez nem fog változni.

És akkor mi van, ha volt már egyszer vagy kétszer egy éjszakása valakinek? Úristen, na most akkor mi van, de komolyan? :D Szörnyű egy világ ez, én mondom.
Ne legyünk már ennyire karót nyeltek. HA nem csinál belőle valaki rendszert, akkor mégis mi baj van azzal, hogy volt már ilyen? Nem is értem. Miért ne lehetne? Szingli és épp ahhoz van kedve, na bumm.
Attól meg, hogy volt ilyen, nem jelenti azt, hogy erre is hajt valaki, vagy hogy ezt részesíti előnyben. Nyilván szeretne párt magának az is gondolom, de mivel nincs, neadj isten magányos, addig is miért ne lehetne legalább ennyi öröme? Most komolyan.
Milyen jogon ítélkezel más felett?
Mondom ezt úgy, hogy SOHA nem volt egyéjszakáson, 25 vagyok, és egy (azaz egy) férfival feküdtem le eddig, aki azóta is a párom. ;)

Igen. Aki azt állítja, hogy nem az még nem volt megfelelő helyzetben...
Persze itt is vannak kivételek, ne általánosítsunk... :-)

Szóval aki kipróbálta a dohányzást, az már dohányos?
Az, hogy kipróbálsz valamit, az nem egyenlő azzal, hogy utána hivatás szerűen csinálod.
Volt egyéjszakás kalandja, de nem jött be neki, mi ezen a meglepő?
Aki netán kijön egy komoly kapcsolatból, vagy éppen elvált, az nem biztos, hogy egy újabb komoly valamire vágyik. Hát persze, hogy élni akar.
Az életnek a része a szexualitás, és nem feltétlenül kell ehhez kapcsolat, vagy házasság. A nő miért ne élhetne könnyedebb életet, ha neki most arra van vágya? Ettől még nem lesz prosti. Majd ha megunja, akkor keres komoly kapcsolatot. Ahogy írták többen, amíg ez mindkét félnek jó, nem ártanak vele egymásnak, addig nincs ezzel semmi baj.

"Minden emberben benne van minden - hogy mi jön elő belőle, az rajta áll, a körülményektől függ, vagy épp a véletlenen múlik."
Ha mindenki mindenféle, miért ilyen a párkeresés?
És ezek szerint mindenkiben benne van a családmészárlás is, akkor meg minek egyáltalán párt keresni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!