Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagytam a párom, de nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a párom, de nagyon megbántam. Tehetek valamit hogy vissza kapjam?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt a barátommal,ebből másfél évet együtt éltünk a szüleinél.Az utolsó 2-3 hónap nem volt felhőtlen,sokat veszekedtünk,elhidegültünk egymástól.Megismertem egy másik férfit akibe akkor azt hittem bele szerettem.Elhagytam a barátom,de nagyon megbántam ,iszonyúan hiányzik.Ez történt 2 hónapja. Neki azóta van másik barátnője és úgy tűnik szereti.De én szeretném vissza kapni,van rá esélyem? várjam meg míg szakítanak aztán lépjek? Teljesen ki vagyok.
2016. szept. 4. 23:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem adj időt az új hapsidnak!

Elhamarkodottan döntenél, és két ártatlan ember szívna miattatok, plusz semmi garancia arra, hogy ami egyszer tönkrement az majd újra működni fog.

Szerintem ne félj az újtól! Adj időt ennek.

2016. szept. 5. 00:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem csaltam meg egyiket sem soha!!!

Kikell várnom,hogy rájöjjön kit is szeret valójában. Nem konnyű várni,de ugy érzem ez a helyes most.

2016. szept. 5. 00:23
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Úgy lenne tisztességes, ha szakítasz a mostani barátoddal.

Szerinted hogy esik neki, hogy ló helyett ő a szamár?

2016. szept. 5. 01:09
 14/19 anonim válasza:
100%
Nem gondolod, hogy ez a helyzet többé nem jöhet össze, vagy soha nem lesz ugyanaz, mint régen volt? Ne akard szétdúlni három ember életét holmi buta nosztalgiából, ami aztán nem működne. Magad írtad, hogy sokat veszekedtetek, akkor mit akarsz még tőle? Kezdj új életet, lesz másik párod, ezzel foglalkozz.
2016. szept. 5. 01:56
 15/19 anonim válasza:
100%
Ja és folyamatosan összetévesztitek a szexet, az ágyban tombolást a szerelemmel. A kettő nem ugyanaz, sőt, sokszor a szeretet, a megértés fontosabb, mint az, mit tesztek minden éjszaka az ágyban.
2016. szept. 5. 01:58
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Mekkora egy undorító riherongy vagy. Úgy dobálod az embereket, mintha csak egy koszos zsebkendő lenne. Ha ráunsz kidobod. Ne legyen több barátod az életben és halálos ágyadon se nézzen senki feléd, te olcsó lotyó.
2016. szept. 5. 02:23
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

A srác másik csajjal van.

Tanulj meg veszíteni, ha ezt annak lehet nevezni.

Bár szerintem csak nyertél, tapasztalatot.

Hogy hogyan kell lezárni egy rosszul menő kapcsolatot.

Koncentrálj az újra, és ne kövesd el újra a hibákat!

2016. szept. 5. 02:32
 18/19 anonim válasza:
88%
Én ebben a helyzetben bizisten, hogy nem fogadnálak vissza... Amint rossz egy kapcsolat, lelépsz. Ez még oké, ha úgy érzed, hogy nem megy, akkor ezt kell tenni. Te viszont egy másik pasi miatt tetted ezt, most meg
2016. szept. 5. 06:17
 19/19 A kérdező kommentje:

16-os köszi :) Igazán intelligens ember vagy!

A többieknek köszönöm a választ. Ma elmondtam az új barátomnak mit érzek,nem volt sértődés,megértette. Most várok,hátha ... ha pedig nem is akar békülni túl tudom magam tenni rajta, és teljesen tiszta lappal egy új kapcsolatot kezdeni majd idővel.

2016. szept. 5. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!