Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom szerint hárpia vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szerint hárpia vagyok és az ellentéte annak akit megismert. Most változzak vissza és nézzem el a hülyeségeit? 25/N

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, 1 éve pedig együtt élünk. A kapcsolat kb. másfél évig csodálatos, leírhatatlanul szép volt. Fél éve viszont valami változott. Fontosabb a sörözés, haverok, nem lep már meg semmivel, minden rutinos, és elismerem, a haverozás miatt sokszor voltam kiabálós hárpia. De ha szépen kértem hogy ne, az se ért semmit. Azt mondja neki erre igénye van. Na de előtte? Láttam rajta hogy nagyon szeret soha nem került senki elém. Azt mondja mert sokat változtam. Tegnap kicsíptem magam és gyertyafényes vacsival vártam, ettünk, aztán azt mondta ő menni akar az ágyba (aludni). Nem a szex miatt csináltam mert az rendszeres, hanem többet beszélgetni, meghitten együtt lenni és iszogatni. Persze velem már nem lehet azt csak a haverokkal. Ki a hibás? Mi lesz velünk így később? Tervezzük a gyereket is de az még kicsit távolibb, most azért beparáztam, hogy tényleg ennyire kihűlt a kapcsolatunk?
2016. szept. 4. 09:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De más a szerepünk! Én barátnő vagyok, a haverok pedig haverok! Köszönöm a terjedelmes választ, de még akkor sem tudom mit csináljak hogy újra belém szeressen mint anno!
2016. szept. 4. 12:07
 12/18 Noren1989 ***** válasza:

Tehát, beismered, hogy nem ugyanaz a szerepetek, mindkettőre szüksége van a pasidnak (haverok+te)? Akkor miért gond az, ha elmegy velük néha?

A tegnapi esetre visszatérve: nagyon sok ember estére mentálisan KO, tehát szép dolog, hogy te 8-9kor akarsz lelkizni, ha éppen nincsen rá felvevő oldal. Velem is sokszor volt már ilyen, hogy a barátnőm pl késő este, 10 után gondolta, hogy mi most fontos dolgokról fogunk beszélni. Egész nap meg sem fordult a fejében, hogy esetleg akkorra már fáradt leszek. Ha meg emiatt nem beszéltük meg, ő is csapta a hisztit (exbarátnőm, természetesen).

2016. szept. 4. 13:18
 13/18 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején este 11kor is nekiálltunk lelkizni! Nem volt semmiből sem probléma, de most nem foglalkozik velem, érzem!!!
2016. szept. 4. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Most kicsit vulgárisan fogok fogalmazni...

Azért mondja azt, amit hallani akarsz, hogy befogja a szád. Ő éli az életét, te néha nyafogsz kicsit, ő elmondja a sablondumát, és onnantól kuss. Tudja, hogy vagy annyira naiv, hogy úgy gondold, nem létezik olyan, hogy hazugság.

Neki miért jó ez? Mert rohadt kényelmes, hogy haverokkal lóg, kocsmázik, és ha kedve tartja, van egy nő, akit d*ghat. Ezért jó neki.

2016. szept. 4. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
14-esnél a pont! A 10-es meg sok butaságot hordott össze, sztem még párkapcsolata se volt sose, ha a párkapcsolatot és a haverságot akarja összehasonlítani. Kb.mintha azt kérdezném, hogy melyik a jobb, a kutya vagy a ló. Na szóval ilyen butaságokon ne is gondolkozz el kérdező.
2016. szept. 4. 14:26
 16/18 Noren1989 ***** válasza:
56%
Véget ért a beszoktatós időszak, Drága.
2016. szept. 4. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
31%

"De más a szerepünk! Én barátnő vagyok, a haverok pedig haverok! Köszönöm a terjedelmes választ, de még akkor sem tudom mit csináljak hogy újra belém szeressen mint anno!"

Hát mondjuk ha csak nagyon a felszínt kapargatjuk, akkor pl, azt nem nehéz belátni, hogy a hisztivel csak ellentétes hatást érsz el.

Ha nem a felszínt akarjuk kapargatni, akkor a válasz az, hogy semmit: már rég nem a 2 évvel ezelőtti állapotnak kellene lennie a célnak, és teljesen természetes, hogy már nem ugyanolyan a kapcsolatotok. Ezt kéne belátni / elfogadni - ha más nem, akkor a következő kapcsolatodban ezt a tanulságot kéne szem előtt tartani.

2 évvel ezelőtt még friss szerelmesek voltatok, rózsaszín köd meg társai, minden újdonság volt, a lelkizések is (jelentsen ez bármit is). De azóta eltelt 2 év, és természetes, hogy elmúlik a rózsaszín köd, lejjebb megy a lángolás, és a legtöbb dolog már nem érdekes újdonság.

DE ez önmagában nem lenne egy rossz dolog - ha a kapcsolatotok fejlődött volna. A kezdeti lángolás lendületét és lelkesedését arra kellett volna használni, hogy kiépítsetek egy olyan (a lángolós szakasznál mélyebb) kapcsolatot, amit már nem a lángolás tart egyben.

Te viszont a megnyilvánulásaid alapján megragadtál abban az állapotban, hogy ehelyett mesterségesen (és a saját bevallásod szerint erőszakosan) a kezdeti stádiumba akarod megtartani a kapcsolatotokat. Ez meg nem működőképes.

És akkor itt jutunk el oda, hogy haverok vs barátnő, és hogy ez két különböző pozíció.

Bizonyos szempontból természetesen igen, mindig megmarad egy különbség a két pozíció között - és ahogy azt már más is írta, ez is egy remek érv amellett, hogy miért van szüksége arra, hogy haverokkal is legyen.

Másrészről viszont a két szerep nem zárja ki egymást - mostanra neked már nem szimplán a barátnőjének, hanem a társának kéne lenned. Amiben az is benne van, hogy (többek között) te vagy az egyik legbelsőségesebb barátja, akivel pl. ugyanúgy önmaga lehet, akkor is, amikor a töke ki van mindennel. Aki mellett teljesen elengedheti magát időnként, mindenféle pátosz nélkül. Akivel megvan egy jól kialakított komfort (pl. hogy mikor megy el a haverokkal és mikor veled). Akivel már nem kell feltéltenül beszélgetni (lelkizni ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában, hanem elég az a tudat, hogy ott olvas melletted a szobában, miközben te gépezel.

És persze akinek már nincs szüksége hisztire, ha vitatkoztok...

2 év után ennek kéne lennie a célnak.

De hogy konkrétum is szerepeljen, hogy miket kellett VOLNA csinálni, hogy ezt nagyobb eséllyel elérjétek, vegyünk egy nagyon alap példát: írtad, hogy amikor akartál tőle valamit (hogy jobban figyeljen oda rád), akkor kicsípted magad és csináltál neki gyertyafényes vacsorát.

Akkor.

És máskor nem szoktatok ilyet csinálni?

Megvannak a saját kis "ünnepeitek", szokásaitok, hogy pl. minden hónapban tartotok egy ilyen kicsípem magam és valami különlegeset eszünk napot?

A közös hobbijaitok?

Vagy akár az olyan berögződéseitek, amik összekapcsolnak titeket a vonzalmon túl is?

2016. szept. 4. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

"14-esnél a pont! A 10-es meg sok butaságot hordott össze, sztem még párkapcsolata se volt sose, ha a párkapcsolatot és a haverságot akarja összehasonlítani"

Ha te mondod, és főleg ilyen meggyőző érvekkel párosítva, akkor az biztos úgy is van...

2016. szept. 4. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!