Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/feleségek van aki hárpiának, házisárkánynak érzi magát? Volt, hogy mondták már rátok?
Figyelt kérdés
ha mondták akkor miért mondták? igaza volt aki mondta, ha nem miért? egyébként kiálthatatlanoknak tartanak átlagosan benneteket? volt már úgy hogy minden teljesült amit akartatok de még akkor is bele lehetett kötni valamibe?2012. júl. 15. 23:06
1/6 anonim válasza:
áhh, az ilyenek sosem ismerik be
meg aztán egy ilyennek ki meri megmondani, hogy valójában egy gonosz szörnyeteg?
2/6 A kérdező kommentje:
lehet igazad van de itt úgyse tudja senki ki írta :D itt kilehetne tárulkozni nem bántaná őket senki
2012. júl. 15. 23:41
3/6 anonim válasza:
Én még csak gyerek vagyok, de sztem én egy hárpia vagyok XD Komolyan, én úgy gondolom, meg állandóan idegesítő vagyok XD
4/6 A kérdező kommentje:
hm miket csinálsz? :D mert ha pl kis szemtelenségeket vagy kicsit az agyára mész az embernek attól nem leszel házisárkány... akkor vagy sárkány ha megölöd a másik önbecsülését vagy állandóan belekötsz mindenbe bolhából elefántot csinálsz mindig kiabálsz stb stb... szóval milyen vagy? miket csinálsz?
2012. júl. 25. 23:00
5/6 anonim válasza:
Nekem nem kell mondani, hogy mikor vagyok kiállhatatlan, mert olyankor tudom! Akkor mindenbe belekötök, mindent és mindenkit kritizálok, (ok nélkül) kiabálok.... Ilyenkor a legrosszabb, ha elkezd nyugtatni a pasim, az csak olaj a tűzre. A legjobb, ha egyedül maradok, fél órán belül lenyugszom és bocsánatot kérek a stílusért meg a hisztiért, de az esetleges igazamért akkor is kiállok. Egyébként az önuralmat gyakorolni kell, de nem könnyű, ha az emberre rájön a hiszti....
6/6 anonim válasza:
egyik osztálytársammal egyszer köcsögösködtem, azóta nőstényördögnek hív. amúgy annak tartanak, igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!