Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudnátok engem viselni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok engem viselni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. S sokan úgy vélik h elviselhetetlen vagyok. Túlságosan kedves és önzetlen vagyok másokkal. Még azokkal is akiktöl viszonzást nem kapok. ( odaadom a jegyzeteim, még aznap elmagyarázom nekik az anyagot ha megkérnek rá még akkor is ha elöre megbeszélt programotvkell lemondanom miattuk) túlrugalmas vagyok

Emiatt a tulajdonságom miatt a barátaim úgy érzik h elhanyagolom öket. Szeretem ha vkinek határozott véleménye van és el is fogadom abban az esetben ha én nem vagyok jártas abban a témakörben. De ha biztosvagyok benne h nekem van igazam akkor ritkán engedek.

Inkább hallgatok a saját gondolatomra mint másokéra. Meghallgatom de egyik fülemen be másikon ki. Nem birom elviselni ha sürgetnek ha rendetlenség van körülöttem.

Túl közvetlen vagyok ìgy a szerelmem állandóan féltékeny.

Ezek tényleg a kibirhatatlanság ismérvei? Min kellene változtatnom? :) elöre is köszönöm

2014. okt. 13. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kibírhatatlannak azért nem nevezném, de az tény, hogy nem is túl jó. Az nagyon jó dolog, hogy segítőkész és közvetlen vagy másokkal, hidd el, hogy ez aranyat ér manapság. Viszont ebben is meg kellene találnod az arany középutat, például előre megbeszélt programokat tényleg nem túl jófejség lemondani a barátaiddal. Nem hiszem, hogy kicsivel később, a program után nem érnének még rá ezek a segítségnyújtások.

Próbálj meg felállítani egy fontossági sorrendet az életedben, mert a végén könnyen azon kaphatod magad, hogy kihasználnak.

2014. okt. 13. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
nem birlak elviselni :/
2014. okt. 13. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én elvisellek, ha te is elviselsz :D. 21/F
2014. okt. 13. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat 1-es. Tudom h meg kellene szabnom a határaim. Igyekszek is megfelelni. Egyébként már most kihasználnak egy picit. Sokszor hallom azt, hogy meg se probálják megérteni az anyagot, hanem inkább velem elmagyaráztatják mert szerintük nagyon jól magyarázok amit én persze nem tartok nagy dolognak.
2014. okt. 15. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Végül is ezt is hasznodra fordíthatod: ezesetben szerintem korrepetáld őket hivatalosan és kérj cserébe valamit (talán még némi pénzt is megérne nekik, ha tényleg ennyire fontos nekik a te magyarázásod).

2014. okt. 15. 18:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. Ámbár egy kicsit fura lenne h eddig semmit nem kértem viszonzásul
2014. okt. 15. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet fura lesz egy kicsit, de abszolút logikus lépés szerintem. Ha már tényleg olyan intenzíven segítesz nekik, hogy le kell mondanod emiatt bizonyos dolgokról, akkor ez a minimum.

Ha nem lelketlenek és tényleg nem a teljes kihasználásodra utaznak, akkor valószínűleg ők is meg fogják érteni. Persze nem muszáj pénzt kérned, ha az neked kellemetlen, de valami akkor is járna neked cserébe.

2014. okt. 15. 23:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Én csak azt kérem tölük h 10 év múlva is ismerjenek meg és ne menjenek el mellettem az utcán fejet fordítva nekem
2014. okt. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!