Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha elsőre nem jön be nektek egy fiú/férfi, attól még lehet esélye?
Bäzze... az ember válaszol egy kérdésre, a kérdező idióta mód beleköt (céllövölde.. istenem, utoljára ilyen szintű idétlenkedést egy 13 évestől hallottam.. iki volt), és én vagyok leszólva, hogy nem vagyok intelligens.
Barátom, gyorsan elérted a korlátaidat, ne is haragudj.
Magyarázd meg kérlek, hogy miért is számít belekötésnek, amikor egy "de engem elsőre el kell találni"-féle megfogalmazásra reagálok?
Azt nem tagadom, lehet hogy tényleg idióta módon reagáltam rá, de nem kötöttem beléd. Te vetted magadra és mint egy sértődött kisgyerek folytattad. Nem mondom, hogy nem vagyok hibás, de ne tegyél már úgy, mintha ártatlan lennél :'D Onnantól kezdve, hogy magadra vetted és reagáltál rá egy jajj de frappáns válasszal, onnantól kezdve te is hibás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!