Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy egyetemista lettem, attól félek hogy meg fogom csalni a lányt, akivel együtt se vagyok? 22/F
Figyelt kérdés
Felvettek, és azért lesz alkalmam biztosan ismerkedésre. Soha nem volt senkim, de egy lányt már két éve szeretek, és úgy érzem ha rajta kívül mással akármi is lenne, megcsalnám őt.2016. szept. 3. 20:22
11/12 anonim válasza:
Ilyen kérdés után szerintem nem kell ettől tartanod.
12/12 A kérdező kommentje:
#10 Nem úgy képzelem, nekem egy is elég, és azért nagyobb az esélyem mint eddig, hogy nem mentem sehova csak otthon dolgoztam.
2016. szept. 4. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!