Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most, hogy egyetemista lettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy egyetemista lettem, attól félek hogy meg fogom csalni a lányt, akivel együtt se vagyok? 22/F

Figyelt kérdés
Felvettek, és azért lesz alkalmam biztosan ismerkedésre. Soha nem volt senkim, de egy lányt már két éve szeretek, és úgy érzem ha rajta kívül mással akármi is lenne, megcsalnám őt.
2016. szept. 3. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg már bárkit felvesznek egyetemre.
2016. szept. 3. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szereted, nem csalod meg, ha megcsalod, nem tartod semmire.
2016. szept. 3. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
"Meg fogom csalni a lányt, akivel együtt se vagyok" :')
2016. szept. 3. 20:39
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Én úgy tekintek rá, mint a leendő feleségemre.
2016. szept. 3. 20:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt sem vagytok akkor az nem megcsalás. Egyébként meg ha szereted nem csalod meg. 22 L
2016. szept. 3. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is vagytok egyutt akkor hogy csalnad meg? :D

Egyebkent meg mivel viszonzatlan ez a dolog, kar erre az egy lanyra barmit is alapoznod (egyebkent sem jo az amikor egy valakitol fugg az ember) csak kimaradnal a jo bulikbol. Na meg siman talalhatsz jobb lanyt is.

2016. szept. 3. 20:56
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Én várok, hogy mikor találkozok jobbal, de eddig nem történt meg. Nem a kinézetre gondolok, persze hogy láttam nála szebbeket már. Az a baj, hogy messze lakunk egymástól, elfelejteni örökre nem tudom, mert időről-időre találkoznunk kell mindig.
2016. szept. 3. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nem vagytok együtt akkor nem csalod meg, szórakozz, élvezd az életet.

Ha a sors egymásnak teremtett akkor majd egymásra találtok a jövőben.

De kétlem, hogy ő neked tartogatná magát, Ő is éli az életét, tapasztalatot szerez, tedd te is ezt.

Ha tényleg összejönnétek mondjuk 5 év múlva, rosszul éreznéd magad, hogy teljesen tapasztalatlan vagy, és semmi őrültséget nem próbáltál ki.

Ha most vagy szingli és fiatal akkor éld ki most a hülyeségeidet, hogy mellette (vagy a jövőbeli komoly kapcsolatod mellett) ne vágyj már annyira ilyesmikre.

2016. szept. 3. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 Az az igazság, hogy én nem vágyom arra hogy kiéljem magam. Nem mondom hogy 10 év múlva nem jöhet elő olyan pillanat, de nem tartom valószínűnek, hacsak nem kattanok meg végleg.
2016. szept. 3. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért az egyetemet ne úgy képzeld el, hogy minden második nap más lánnyal fogsz lefeküdni.
2016. szept. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!