Milyen jövőképet fest le Magyarország pártjainak az hogy az egyetemisták körében az MSZP-DK együtt nem jutna be a parlamentbe, a Jobbbik a legnépszerűbb?
A felmérés alapján 3 párt jutna be a parlamentbe, a Jobbik, a Fidesz és az LMP.
Vagyis évről évre ez a sorrend fog erősödni, vagyis a Jobbik és az LMP erősödik, az MSZP és Dk szerencsénkre megszűnik míg a Fidesz meggyengül.
Ez egy butaság mert az hogy valaki egyetemista az nem egy állandó hanem egy átmeneti állapot ugyanúgy amikor kisgyerek valaki.
A mérvadók mindig a nyugdíjasok hiszen minden ember affelé halad hogy nyugdíjas korú legyen értelemszerűen és ők is vannak a legtöbben tehát a mindenkori hatvan feletti korosztály.
Évről évre egyre kintebb tolódik a Jobbik fölénye a fiatalságban (értsd eddig domináltak 25 év alatt, már 30 év alatt), míg egyre később tolódik az MSZP/Dk pártok népszerűsége a nyugdíjasok körében (eddig ha második legnépszerűbbek voltak 65 felett, már csak 67 felett).
Ez a tendencia nyilván engem igazol vissza. De az is, hogy az MSZP/DK egyre gyengül míg a Jobbik erősödik.
,, Pont ezért hagyom itt az országot, amint végzek a sulival (1,5 év). Nem vagyok hajlandó olyanokkal együtt élni, akik még ezek után is a fidesznek nyalnak, arra szavaznak. A jobbik sem különb, hiába hiszik sokan. Mire rájönnek, már késő lesz. ''
Ez az a tipikus mentalitás hogy én okos vagyok, a többiek mind hülyék XD. Sok sikert
"XD"-s válaszodból lejött hogy max 18 éves vagy, figyelj nem csak egyetemisták vannak az országban. Szóval erre alapozni egy állítást az kevés.
A DK nem fog megszűnni mert Gyurcsány Ferencnek is vannak olyan fanatikusai mint Orbán Viktornak.
hiába szidjátok a fideszt, mert ha hiszitek, ha nem vannak olyan emberek akiknek jobb lett a sora mióta ők vannak hatalmon. az ilyen ember miért szavazna akkor másra?
ne legyen félreértés én biztos nem szavaznék vityó pártjára, de a többi egyébre sem. (na jó esetleg a MKKP megkaphatja a voksom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!