Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit ronthattam el, hogy a volt barátom nem engem akart hanem azt a lányt aki elhagyta, megcsalta?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején még leku....a a lányt, nem sokat beszélt róla azt mondta túltette magát rajta, a lány szó nélkül hagyta őt mert talált jobbat.
Mi fél évet voltunk együtt de ő szakitott velem, azt mondta már nem szerelmes belém.
Valamelyik nap láttam egy képet róla és a volt barátnőjéről(a képen még rajta volt a csaj barátnője és még egy haverja), nem tudom hova tenni.Újból azt a lányt akarja, pedig megalázta, megint jóba tud lenni vele?
Én még azóta is őt akarom pedig már rég nem vagyunk együtt, és a szakitás óta nem is volt senkim, mindenkit vissza utasitok..
Miért van az, hogy akiért bármit megtennél nem vagy neki elég jó????
2016. szept. 3. 17:30
11/12 anonim válasza:
Dehogy vagy olyan, ne szórakozz már :D Nem a te hibád!! Te semmit nem rontottál le (a leírtak szerint). Csak tudod itt szokás mindig az áldozatot hibáztatni, a rosszat választani :) Amúgy szeretik a megalázást, ez van...
12/12 anonim válasza:
Jezusom, mit szeretnel megis egy faszitol aki felnott ferfi letere 15 eves gyereklanyokat akar az agyaba? Undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!