Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit ronthattam el, hogy a volt barátom nem engem akart hanem azt a lányt aki elhagyta, megcsalta?
Kapcsolatunk elején még leku....a a lányt, nem sokat beszélt róla azt mondta túltette magát rajta, a lány szó nélkül hagyta őt mert talált jobbat.
Mi fél évet voltunk együtt de ő szakitott velem, azt mondta már nem szerelmes belém.
Valamelyik nap láttam egy képet róla és a volt barátnőjéről(a képen még rajta volt a csaj barátnője és még egy haverja), nem tudom hova tenni.Újból azt a lányt akarja, pedig megalázta, megint jóba tud lenni vele?
Én még azóta is őt akarom pedig már rég nem vagyunk együtt, és a szakitás óta nem is volt senkim, mindenkit vissza utasitok..
Miért van az, hogy akiért bármit megtennél nem vagy neki elég jó????
Nem feltétlen azért, mert jobban néz ki. Valami kötheti hozzá, de az nem feltétlen igaz érzelem...
Akinek ennyire nincs tartása, én nem tisztel se téged, se saját magát, azt jobb elfelejteni. Aki igazán szeret az nem csinál ilyet. Főleg nem lép félre már a kapcsolat elején.
"Miért van az, hogy akiért bármit megtennél nem vagy neki elég jó????
"
Mert a szerelem nem így működik.
Te is ugyanolyan vagy, mármint úgy értem, hogy egy olyan pasi után sóvárogsz, aki így megalázott. És ezt nem bántásból írom! :)
Megmagyarázhatatlan, hogy valaki hiába rossz, mégis kell, valamiért...
Érdekelne akkor mi alapján működik. Valahogy a "majd összejön ha nem is gondolsz rá" és a szerencsére való hivatkozások nem igazán hiteles érvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!