Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exem megcsalta velem az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem megcsalta velem az új barátnőjét, akiről én nem tudtam. Jól tettem, hogy elmondtam a lánynak?

Figyelt kérdés
A srác nagyon bizonygatta, hogy nincs senkije, csak összejárkál egy lánnyal aki odavan érte, de ő nem akar kapcsolatot. Lefeküdtünk, fb chaten másnap még sokáig ecsetelte, hogy milyen jó volt a szex velem. Viszont közben megtudtam egy közös ismerőstől, hogy a lány a barátnője, legalábbis a lány maga úgy tudja és nem akarta elhinni nekem a történteket. Úgyhogy csináltam egy print screent a sráccal való beszélgetésekről, amik elárultak mindent, a lány letiltott facebook-ról, azóta nem tudom mi hogyan alakult. Most tényleg én vagyok a szemétláda, hogy átküldtem neki és nem a pasija, aki letagadta őt?

2015. szept. 15. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem te vagy a szemétláda. Ami rajtad múlt, megtetted. Ha a lány olyan buta, hogy mindezek után elhiszi, te voltál a gaz csábító, és ez soha többé nem fog megtörténni az ő csodálatos "kapcsolatában", akkor magára vethet. Ha az ember szerelmes, az első reakció ilyesmire általában a tagadás. A többit bízd rá, kezdjen azt az igazsággal, ami jól esik neki.
2015. szept. 15. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:
A gáz az, hogy ez a srác szinte mindent kidumál, mikor jártunk én is okkal voltam képtelen megbízni benne. Nem rám tartozik, hogy együtt maradnak e, csak attól félek, hogy exem még képes kimagyarázni, hogy azok nem igazi képek, vagy valaki csak a nevében írogatott, vagy akármi : D Eszetlen kifogások, de ha egy lány nagyon el akarja hinni, elhiszi.
2015. szept. 15. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit foglalkozol meg vele? Elmondtad a lanynak, amit elmondtal, o meg azt kezd vele amit akar.

Az exedet meg igazan elfelejthetned. Ezek utan meg szoba allsz vele? Gusztustalan.

Veled is lehet hogy ugyanezt csinalta, csak a masik lanyban nem volt annyi gerinc, mint benned, hogy kozolje veled az igazsagot!

2015. szept. 15. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
en mar akkor sem fekudtem volna le vele ,ha csak osszejar valakivel ,tehat kepben van egy masik no.a helyedben inkabb melyen hallgatnek ,hiszen te sem vagy jobb ,mint az exed.
2015. szept. 16. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Jol tetted. Sajnos a lany abba a kategoriaba tartozik, aki eldontotte a volt baratodnal neki jobb nem jar, hanem beeri ezzel. Ilyenkor a pasik amugy is konnyen kimagyarazzak magukat (esetedben tuti azt mondta bosszubol csinaltaf, mert mèg te is odavagy erte es ahogy irtad az egesz kitalacio...)

De ne foglalkozz vele. Ha meg meg egyszer randira hivna, akkor hivd oda valamilyen uruggyel a lanyt is es szembesitsd okez.

De ez csak akkor ajanlott, ha erosek az idegeid es tudsz egy jot rohogni.

2015. szept. 16. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:

00:50 -Ha én nem akarok tőle semmi komolyat, miért mondanék le egy jó estéről, csak mert van valaki, akivel (úgy tudtam, hogy) néha találkozik? Nem várhatom, hogy kolostorba vonuljon.

utolsó válaszoló; igen, pontosan ezeket mondta és a lány el is hitte : ) azóta engem zaklat a leveleivel

2015. szept. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!