Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem megcsalta velem az új barátnőjét, akiről én nem tudtam. Jól tettem, hogy elmondtam a lánynak?
Mit foglalkozol meg vele? Elmondtad a lanynak, amit elmondtal, o meg azt kezd vele amit akar.
Az exedet meg igazan elfelejthetned. Ezek utan meg szoba allsz vele? Gusztustalan.
Veled is lehet hogy ugyanezt csinalta, csak a masik lanyban nem volt annyi gerinc, mint benned, hogy kozolje veled az igazsagot!
Jol tetted. Sajnos a lany abba a kategoriaba tartozik, aki eldontotte a volt baratodnal neki jobb nem jar, hanem beeri ezzel. Ilyenkor a pasik amugy is konnyen kimagyarazzak magukat (esetedben tuti azt mondta bosszubol csinaltaf, mert mèg te is odavagy erte es ahogy irtad az egesz kitalacio...)
De ne foglalkozz vele. Ha meg meg egyszer randira hivna, akkor hivd oda valamilyen uruggyel a lanyt is es szembesitsd okez.
De ez csak akkor ajanlott, ha erosek az idegeid es tudsz egy jot rohogni.
00:50 -Ha én nem akarok tőle semmi komolyat, miért mondanék le egy jó estéről, csak mert van valaki, akivel (úgy tudtam, hogy) néha találkozik? Nem várhatom, hogy kolostorba vonuljon.
utolsó válaszoló; igen, pontosan ezeket mondta és a lány el is hitte : ) azóta engem zaklat a leveleivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!