Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál egy olyan férfiról, aki mindig ugyanazokkal a "trükkökkel" nyűgözi le az aktuális barátnőjét?
Durván évente cseréli a barátnőit, mindig ugyanazokat a köröket futja le velük, a jól bevált módszereket alkalmazza. Például totál ugyanazokra a helyre viszi őket, (Balaton szíve, Füvészkert, Normafa, Margitszigeti víztorony Csókterme, Gerbeaud cukrászda stb.), és ezeket mindig kiposztolja Facebookra. Aztán ha érzi, hogy kezd kimerülni az ötletekből, nem tud újat felmutatni, akkor úgy alakítja az aktuális kapcsolatát, hogy szakítás legyen belőle, és már repül is a következő nőre.
Szerintem nagyon vicces, hogy éves ciklusban ugyanazokat a képeket, szelfiket látni róla: a helyszín, a környezet, a táj, a város, a színek, de még a képkészítés szöge is szinte azonos, csupán a partner más.
Lányok, hölgyek, nők, szerintetek ciki egy ilyen pasi, vagy aranyos, vagy unalmas, vagy izgalmas? Mit gondolnál róla, ha ezeket a dolgait ismernéd, és egyszer csak téged is megkörnyékezne?
Ha olyan ember, vagy éppen olyan korszakban van hogy még nem akar egész életére megállapodni akkor semmi baj ezzel. Ha ugyanazokra a helyre viszi a nőket akkor látszik, hogy esélyesen tudja mi kell leginkább hogy az ujja köré csavarja őket.
24/L
Semmi állatkert? Oda a legjobb vidéki lányokat vinni akik még soha nem voltak ott.
Mondjuk nem első randinak de azért ha már olvadt a jég akkor egy zsiráf többet ér mint egy dunamenti séta.
Erdekes, en pont forditva szoktam erezni magam: mindig olyan fura erzes fog el, amikor egy kirandulohelyen felfedezem egy regebbi belefaragasomat, vagy belekarcolasomat. Viszont az is teny, hogy eleg kicsi Magyarorszag es ahogy korosodik az ember, akarva-akaratlan visszater egyes helyszinekre.
Ez a bizonyos srac eleg sekelyes lehet es fantaziatlan. Unalmas is lehet mindig ugyan oda jarni.
mondjuk egy nő eleve az én társaságomért,jöjjön el,ne azért hogy csodát lásson,vagyis várj!! fenébe ez egy és ugyanaz!
akkor úgy mondom,ne azért jöjjön hogy én ide oda vigyem őt,és különleges helyszínekkel lepjen meg,az ilyen nem is érdekelne alapból,hanem értem :D és ehhez tartottam mindig magam.
a srác legalább több helyszínt sorakoztat fel gondolom a nem túl megbecsült nőire :d jól van az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!