Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak-e neki, hogy a pasija kikezdett velem és megcsalta?
Fél éve élek együtt a párommal. 1 hete rám írt az a férfi akivel össze jártunk szexelni mikor szingli voltam. Fb-n meg a kapcsolati státuszom is élettársi a párommal. Ennek ellenére ezt írta: popsidra gondoltam, mi újság veled? Talizhatnánk.
Nem válaszoltam rá. Megnéztem a lapját. Ahol kiderült számomra hogy van már neki barátnője. Ráadásul már akkor is mikor össze jártunk annak idején. Viszont mivel sose foglalkoztam az fb-vel így nem is tudtam arról hogy van vkije. Csak a lánynál van kint a kapcsolati. Kicsit ledöbbentem. Nem tudom mit tegyek. Szóljak vagy ne a csajnak?
"popsidra gondoltam, mi újság veled? Talizhatnánk." - edes istenem, emberek meddig tudjak sullyeszteni magukat."
Miért, a kúróspajtinak mit szoktak írni? Csak nem áradozhat az érzelmeiről, ha azt nem váltottak ki egymásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!