Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak ti milyen nemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak ti milyen nemű gyereknek örülnétek a jobban?

Figyelt kérdés

Egy fiúnak vagy egy kislánynak?

Tudom az a lényeg hogy egészséges legyen,de mégis melyiknek örülnétek jobban?

2016. szept. 3. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Három gyereket szeretnék. Vagy 2 fiú 1 lány, vagy 2 lány 1 fiú. Mindegy melyik opció, csak legyen egy különböző nemű is. :)
2016. szept. 3. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kislányt. Annyira édesek. Egyik ismerősömnek született nemrég és zabálnivaló :D

Meg lányos apuka akarok lenni :D

2016. szept. 3. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A pasik, ha akarnak gyereket, inkább lányt szeretnének többségükben. Nálunk is ez van, a párom ugyan nem mondja ki, de azért látom rajta, hogy jobban örülne kislánynak majd ha eljön az ideje. Én meg nagyon kisfiút szeretnék, szerintem az ovis korú kisfiúknál cukibb nincs (pedofil megjegyzéseket kérem kerüljük). Van néhány ovis korú fiú és lány a családban-társaságban, hát mit ne mondjak, a lányok hisztisek és akaratosak, a fiúkat meg kenyérre lehet kenni, iszonyat édesek. Persze, ez nyilván nevelés függvénye is, de ahol ugyanaz a szülő, ott nehéz nem a gyerek nemére fogni a különbséget. Szóval, nőként én fiút, a párom férfiként kislányt szeretne. A legideálisabb egyébként az lenne, ha lenne is-is, talán az idősebb lenne a fiú, hogy tudjon vigyázni a kishúgára.

Bár a napokban láttam olyan 3 éves-forma ikerfiúkat, hát majdnem ott helyben felzabáltam őket a szőke göndör kis hajukkal együtt :D Szóval nehéz elvonatkoztatni ettől, akármennyire is édesek a kislányok meg úgy általában a pici gyerekek- és akármennyire ugyanúgy néznek ki babakorukban, nemtől függetlenül.

2016. szept. 3. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Egészségeset,ez a legfontosabb...

Mondjuk 3 mat. Egy fiú,egy lány,a harmadik meg majd ha nagylesz,eldönti :D

2016. szept. 3. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindkettőből szeretnék majd 1-et :D
2016. szept. 3. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
3 vagy 4 gyermekről álmodom, az első fiú, a többi lány, így örülnék a legjobban.
2016. szept. 3. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!