Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, mennyi idővel mutattátok be az új párotokat a gyereknek?
Egyszer olvastam itt egy hozzászólót, ő azt írta ha jól emlékszem 1 évig nem találkoztak a gyerekei az új partnerével. Nem rossz ötlet szerintem, ha egy évig kitart a kapcsolat akkor jóval tovább is kifog.
Majd ha odakerülök lehet én is várok a találkozással.
Ez teljesen kapcsolatfüggő. Ha csak amolyan "randizgatós" kapcsolat, akkor nyilván nem létszükséglet a bemutatás, és úgy is meg lehet ejteni, hogy mint ismerőst, barátot mutatom be a gyereket.
A mostani kapcsolatom azonban kezdettől fogva elég komolyan alakult, így kb. egy hónap után ejtettük meg a bemutatást, és mivel nem sokkal később már kvázi együtt is éltünk (legalábbis hétvégeken nonstop együtt voltunk és sokszor hétköznapokon is), ezért nem is lehetett volna "titkolni" a gyerek előtt. Azóta már össze is költöztünk.
Vagy fel ev volt mire talizott veluk
Igy jott ossze a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!