Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkor apakomplexus?
1# vagyok.
Képzeld JoMadar! Még 20 éves sem vagyok nemhogy 60!
Mi a hihetetlen abban, hogy az idosebb ferfiak jonnek be?
Hany eves vagy? 14?
Kedves #1-es!
Volt is már ilyen kapcsolatod vagy csak elméleti a dolog?
40+Ffi
Te se a saját neveden szerepelsz.--- Igy van. En legalabb egy aliasz nevet ki mertem irni.
De jobb(ik) oldaliságod gátolja a gondolkodást ugy latom.----nem tartozom a egyik oldalhoz sem. Normalis "jo erzesu" ember vagyok, aki ugy gondolja, hogy ha egy buta/megtevedt kamasz kiir egy kerdest, amit valojaban a torveny buntet (o igen ezt a torveny bunteti meg akkor is ha a gyerek beleegyezik), akkor azt a "helyere kell tenni". Igen, a 16 eves lany az meg gyerek.
Olyan tulajdonságokkal ruházol fel amik nem nyilvánulnak meg tölem.---- mivel is?
Talán engem is szivlapáttal akarnál a "helyes" utra terelni? ---- Van "helyes" ut. A jezsuitak ota tudjuk es a vilag elfogadta sott, a mai napig alkalmazza a "cel szentesiti az eszkozt".
Miért nem lehet békén hagyni, eröszakkal fellépni azok ellen akik nem a te/ti elképzelésetek szerint él? ---- azert nem lehet "beken hagyni" mert "nem fenntarthato". Ha letre hozunk szabalyokat, mindegy hogy torvenynek hivod vagy etiketnek, akkor azokat okkal hoztak letre. Ha ezeket egy tagja a tarsadalomnak megszegi es "hagyjatok beken" akkor barmelyiket megszegheti. Tehat johet a szivlapat is, csalas lopas emberoles kinzas stb. Miert ne?! Miert nem hagyjak beken ezeket?
És nem. Nem vagyok izraelita. Az antiszemitizmushoz nem kell zsidozni! Elég a ráutalo szó is. Amiböl mindenki tudja miről beszélsz!----- mirol beszeltem? a felsobbrendu stilusodrol es az elmebeteg megnyilvanulasodrol. A fasisztakat emlitettem, akiket azzal vittek haboruba, hogy felsobb rendunek es joguk van elvenni masoktol es kiirtani oket es a zsidokat, akiknek azt tanitjak, hogy az Isten oket valasztotta nepenek. En nem zsidoztam senkit, meg csak nem is utaltam ra. Teljesen masrol beszeltem. Persze ha ki akarod forgatni....hajra! :)
Szánalmas vagy!---- Tenyleg? Mert ki merem mondani, hogy valami nem jo es beteg?
Mi jön még? Apakomplexus kapcsán most a migránsokkal jösz majd?----es en vagyok aki mas temakat is kapcsol?
Én csak egy átlagos nő vagyok.---- nem te egy tudatlan, buta no vagy. Aki annyira ostoba, hogy azt sem latja hogyan teszi tonkre sajat magat es a tarsadalmat amiben el. Amikor a lerombolod a tarsadalmi, erkolcsi szabalyokat, akkor egy csurhet csinalsz egy osszetarto ember csoportbol. Regen nem csak a szulo nevelte a gyereket, hanem az egesz falu. Es az ugy volt jo, mert mindenki egy iranyba tartott es tiszteltek egymast. Egyebkent ha megnezed a Hegedus a hazteton cimu filmet, ami egy kis zsido falu ezen belul a tejes ember eletenek egy reszletet mutatja be, ott ezt egeszen pontosan elmondjak neked, miert fontos a "hagyomany" az eletunkben, a tarsadalomban. Ja es az egy zsido akirol most beszeltem.....tisztelettel. Ennyit az antiszemitizmusomrol, ha mar megvadoltal vele.
De ugy látom szellemi párbajhoz fegyvertelen vagy.----- En a temarol beszeltem es arrol mondtam el a velemenyem. Te a temahoz nem tudsz hozzaszolni, mert annyi eszed nincs, hogy lasd a kovetkezmenyt. Aztan miutan jon egy pedofil akit leginkabb szivlapattal vagy barmi egyebbel kellene a "helyes utra" terelni, akkor jossz te, de csak annyit tudsz mondani, hogy "hagyjatok elni". Csak tudod a dolgok nem mindig allnak meg ott ahol te szeretned, vagy elkepzeled.
De miért beteg dolog az szerinted,hogyha egy fiatal lány(mert már nem gyerek de még nem is felnőtt!!) aki vonzódik egy nála sokkal idősebbhez? Teljesen normális dolog. A mai fiatal fiúkat elnézve ne csodálkozz ha nem vonzódik hozzájuk! Némelyik elmegy lánynak is.
Mit vét ezzel? Semmit! A vágyainkat nem tudjuk irányítani. Nem lehetsz ennyire primitív ősember, basszus!
Egy 16 évesben már tengnek a hormonok, vágyik a szexualitásra. Egy érett, felnőtt férfi váltja ki ezt belőle. Hol ezzel a problema? Epp ez az, hogy sehol! Teljesen normális. Az lenne a baj ha hidegen hagyná őt.
Lehet, hogy csak a kamaszkora miatt tartja vonzóbbnak oket de az is lehet, hogy felnott nokent is erettebb parja lesz. Akkor is elitelendo? Nem,akkor sem!
#24: nem bünteti a törvény.
A véleményedet elmondhatod, de ostobaságokat ne terjessz légyszíves.
Jezsuiták!?
Futtathatod itt magad!
Tudod ez már a XXI. sz.! Jó reggelt!
Amugy meg nézz már utánna a tv.-nek! Mit büntet?
Vagyunk és leszünk akik az idősebbeket szeretjük. 2 éves kapcsolatom van.
Ezt a szivlapátod se fogja megváltoztatni!
Fiúk!
Vegyétek észre, hogy lassan fel kell nőlnötök a mai lányokhoz! A legújabb mobiltelefon, a bulik, a haverok, a gizdaság kezdi elveszíteni az érdeklődésüket. Ők sok évvel előttetek járnak agyilag - még ha nem is mindegyikük. Lassan újra Férfiakra fognak vágyni a lányok!
40+Ffi
26-os
van olyan hogy liliom tipras
es van olyan, hogy kiskoruak megrontasa.
A gyerek, aki kerdez 16. Tehat kiskoru.
Ha elfogadom, amit egy kiskoru ajanl, meg ha o is ajanlja az buntetheto, mert nincs teljesen tudataban mit csinal.
Orulok, hogy normalis hangra valtottunk, igy konnyebb es jobb beszelgetni.
De miért beteg dolog az szerinted,hogyha egy fiatal lány(mert már nem gyerek de még nem is felnőtt!!) aki vonzódik egy nála sokkal idősebbhez? Teljesen normális dolog. ---- Egyetertek veled abban, hogy "testileg" nem gyerek. Szellemileg viszont igen. En 50 eves ferfikent arra terelem, amerre akarom. Ez persze nem kis tulzas, mert ennek elofeltetele, figyeljen es elfogadjon. Gyakran tanitok (segitek) gyerekeket szamtanban, fizikaban. Olyanok mint a szivacs. Ha megfeleloen kozelitek hozza, az "enyem"; figyel, tanul, ugy csinalja a dolgokat ahogy kerem, mondom....es tudok ugy beszelni, hogy "athatoljak" a vedelmi gatjain. Tehat szellemi folenyben vagyok vele szemben. O nem tudja en merre terelem. En viszont igen. Pontosan ezert buntetheto ez, mert nem egyenloek az eselyek. Ugy tudom a bortonokben ezeket az elkovetoket el kell kuloniteni a tobbitol, mert akar meg is olik oket.
Az normalis, hogy az idosebb, tapasztaltabb fiukhoz vonzodik; egyetertek veled. A te esetedben is normalis, hogy egy 30-35 eves ferfi is vonzo lehet szamodra. Csakhogy te mar 20 eves vagy; nem pedig egy csacska kamasz. Egy 20 eves not megkornyekezni egy korombeli ferfinak "huzos", de rengeteg munka es ido, de ha te erre hajlando vagy, haaaat az a ti dolgotok. Senkinek nincs joga beleszolni. Viszont mikor egy 30 koroli model hozzamegy egy 90 eves aggastyanhoz....szerinted miert?
A mai fiatal fiúkat elnézve ne csodálkozz ha nem vonzódik hozzájuk! Némelyik elmegy lánynak is.----- Teljes mertekben egyetertek veled. Tenyleg teljesen "lepusztitottak" a fiatalsagot azzal sok szemettel, amit a fejukbe tettek. Es mivel szemet van a gondolataikban, "szemetet" mondanak ki.....es azt is csinaljak. Es se nem szep, se nem vonzo.....egyszeruen visszataszito.
Mit vét ezzel? Semmit! A vágyainkat nem tudjuk irányítani. ---- De igen, onmaga ellen vet. Ha bevallal egy ilyet, akkor az emlekeibe teszi oket. Azt onnan nem lehet kivenni. Azert irtam a legelejen, hogy csak olyat csinaljon, amit buszken elmondhat majd az unokainak.
Nem lehetsz ennyire primitív ősember, basszus!---- Szerinted a fentiek primitiv gondolkodasra, emberre vallanak?
Egy 16 évesben már tengnek a hormonok, vágyik a szexualitásra. ---- ez igy van. Egyetertek
Egy érett, felnőtt férfi váltja ki ezt belőle. ----- Ez is lehetseges es normalis is....szerintem
Hol ezzel a problema? ----ezzel meg eddig nincs bajom.
Epp ez az, hogy sehol! ----- Tehat eddig egyetertunk :) (KI HITTE VOLNA?!?!? :))
Teljesen normális. Az lenne a baj ha hidegen hagyná őt.
Lehet, hogy csak a kamaszkora miatt tartja vonzóbbnak oket de az is lehet, hogy felnott nokent is erettebb parja lesz.---- Igy van. Mukodnek a hormonja; tanulja a testet a szexualitasat, az erzelmeit stb. Felnott nokent pedig azt csinal amit akar.
Akkor is elitelendo? ----- "IS" Nem emlekszem hogy eliteltem volna ezt a kislanyt. Csak hogy tisztazzuk. Igyekeztem kijaviatani. Ezzel kezdtem. Aztan jott a pedofil, aki "ajanlatot tett" a kislanynak. Kesobb neked is egyebkent. Na arra viszont ugrottam! Akkor irtam a szivlapatrol, de az a pedofilnak szolt! Nem a kamasznak! Es utana jottel te meg a tobbiek, akik hasonlan nem gondoltak vegig a teljes tortenetet. Egyebkent ha ez a te lanyod lenne; te mit szolnal ehhez?! Vagy a hugod es a te ferjedre palyazna .... Batoritanad? Aligha.
Nem,akkor sem! ---- A gyereket nem itelni, hanem terelni kell. Azt akartam. Lehet neha elszaladt a lo....a tevedes es hibazas jogat fenntartom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!