Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akkor apakomplexus?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és vonzónak találom a nálam idősebb férfiakat. ( az ilyen 20-40 évesek, de szóba jöhet 50-es is akár, aki jól tartja magát ... ) De szerelmet MAX. 25 évessel tudnék elképzelni. Mondjuk egy 30 éves férfival nem jönnék össze, nem tudnék szerelmes lenni belé szerintem, szóval csak szex. Az igazi apukámat nem ismerem, elhagyott minket még a születésem előtt. A mostani nevelőapumat kb 10 éve ismerem, de rá soha nem néznék úgy és nem is az ő tulajdonságait keresem az idősebb férfiakban, nem is keresek semmit bennük, egyszerűen csak izgat, hogy egy idősebb férfival feküdjek le...

2016. szept. 3. 09:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%

Mi jogon ribąncoztok le bárkit?

Mi az hogy normális?

Miért? Mert nektek valami nem az attol még normális lehet!

Hamár ennyi inkvizitor gyült itt össze. Az inkvizició korában, v a Viktoriánus angliában az akkor normálisnak mondott dolgok mamár nem normálisak.

Ne agyalj kérdező rajta! Én nem hinném hogy apakomplexus!

Azzal egyetértek hogy a biztonságot keresed.

De ki nem?

Pszichohoz ne fordulj ezért!

Mert csak lesülyedsz a szintjére! :D

Nekem is jóval idősebb a párom és a barátnőm pasija is jóval idősebb.

És mind a kettönk kapcsolata jó!

Nem az apát kerestük, találtuk meg! Hanem a FÉRFI-t!

Lehet lepontozgatni meg morogni!

2016. szept. 3. 10:23
 12/34 anonim ***** válasza:
66%

Apakomplexus is lehet, de ez én szerintem inkább türelmetlenség és gyorsan akarsz mindent egyszerre megkapni. Egy idősebb tapasztaltabb, jó az ágyban, van egzisztenciája, lakása, állása, tudja hogy szóljon egy nőhöz, hogy érintse meg. Egy fiatal korodbeli meg ezekkel nem rendelkezik, még meg kell tanulnia veled együtt, fel kell fedeznie a nőiességet és el kell jutnia ugyanarra a szintre, ez meg idő. Sokan ezt nem képesek kivárni.

Persze ez csak az én véleményem.

2016. szept. 3. 10:57
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem sokkal "gázabb", mint az, hogy én 40-es pasi létemre nagyon kíváncsi lennék rá, hogy milyen lehet a szex egy fiatal lánnyal! Nem tartom betegesnek, egyszerűen csak kíváncsiság! Félreértés ne essék! Megőrülök a 30 éves nőkért is! De nagyon érdekelne, hogy egy ilyen korú lánynak mi a szex és hogy reagálna egy tapasztalt pasi "tudására" !? :)
2016. szept. 4. 00:25
 14/34 anonim ***** válasza:
85%

Te nem "Jo Madar" vagy hallod hanem egy degenerált!

20/L

2016. szept. 4. 06:45
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor nem apakomplexus. Ez akkor evolúció.
2016. szept. 4. 08:23
 16/34 anonim ***** válasza:
9%

14-es

Lehet hogy igazad van.

Vallalom! :) Ha emiatt elmebeteg emberek degenereltnak vagy barmi masnak neveznek

2016. szept. 4. 17:32
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Én miért nem találkozok ilyen lányokkal?
2016. szept. 4. 17:39
 18/34 anonim ***** válasza:
Nem JoMadar! Egyszerű, jó érzésü emberek neveznek degeneráltnak!
2016. szept. 5. 06:19
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy igazad van.

Ismered a kiraly esetet a kuttal? Feltetelezem nem, mert akkor....mindegy ez mar egy masik tema.

Szoval a varban van egy kut, aminek a vize mergezett. Aki iszik a vizbol megbolondul. A kiraly ezt tudja es o nem, de rajta kivul mindenki iszik a vizbol. Kesobb a csocselek felakasztja a kiralyt, mondvan hogy bolond volt.

Tudod ez nem ugyanaz, mint mikor mindenki szembejon az autopalyan.

Ha te jo erzesu embernek tartod magad, haaat ez ellen nem tudok mit tenni. Volt hogy en is nagyon, de nagyon okosnak tartottam magam; oszt kiderult, hogy meg azt sem tudtam milyen sokrol nem tudtam. De te azt hiszel amit akarsz. Ha akarod hidd el hogy felsobbrendu vagy, mint a tobbe.; Vagy hogy az Isten teged vagy a te neped valasztotta; .... Valojaban mindegy mit hiszel, mert meg ahhoz is gyava vagy hogy egy aliasz nevet valassz magadnak :)

2016. szept. 5. 23:34
 20/34 anonim ***** válasza:

JoMadar.

Te se a saját neveden szerepelsz.

De jobb(ik) oldaliságod gátolja a gondolkodást ugy latom.

Olyan tulajdonságokkal ruházol fel amik nem nyilvánulnak meg tölem.

Talán engem is szivlapáttal akarnál a "helyes" utra terelni?

Miért nem lehet békén hagyni, eröszakkal fellépni azok ellen akik nem a te/ti elképzelésetek szerint él?

És nem. Nem vagyok izraelita. Az antiszemitizmushoz nem kell zsidozni! Elég a ráutalo szó is. Amiböl mindenki tudja miről beszélsz!

Szánalmas vagy!

Mi jön még? Apakomplexus kapcsán most a migránsokkal jösz majd?

Én csak egy átlagos nő vagyok.

De ugy látom szellemi párbajhoz fegyvertelen vagy.

2016. szept. 6. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!