Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap veszekedtünk párommal, mert féltékeny vagyok. Az oka: 30 hetes terhesen nincs gazella testem, mint annak a csajjal, akivel együtt edz. És ő ezt nem érti meg. Állítólag már totál felidegesítettem, ezért kaptam egy bazi nagy pofont. JOgosan?
Persze, teljesen jogos és teljesen normális, hogy a párod megüt. Függetlenül, hogy terhes vagy-e vagy sem! Ez így szokott működni mindenkinél.
UGYE CSAK VICC A KÉRDÉS?
Nem is szabadna kérdésnek lennie, a párod nem normális, egy idegbeteg ál.lat! Kokszol és attól ilyen agresszív vagy mi baja van?
Na figyu. Ha valki, hát én hisztiztem a terhességem alatt, jóllehet, egyáltalán nem vagyok hisztis nő, de a hormonok kikészítettek. Az első 3 hónapban olyan féltékenységi rohamokat vágtam le, hogy én szégyelltem magam utólag. De tudod a férjem nemhogy nem ütött meg SOHA, de még csak a hangját sem emelte fel. Tudta, hogy ez csak egy állapot, el fog múlni. Mellettem volt mindenben, megvárta míg lehiggadok és kész.
SOHA nem tűrném el senkitől, hogy megüssön. Erre nincs ok. Nincs kérdés sem a jogosságát illetően. NINCS!
Így fejezi ki, hogy szeret? Mi lenne, ha nem szeretne? Süket duma. Én úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a fölet, erre mérget vehetne!
Milyen "férfi" az olyan, aki megüt egy nőt??! De pláne milyen "férfi", aki a terhesség előtt álló feleséget/élettársát üti meg??! Megmondom én, egy utolsó féreg! Mert az ilyen nem nevezhető férfinek.
Senkinek, ismétlem senkinek NINCS JOGA a másikra kezet emelni! Nem létezik olyan egy párkapcsolatban/házasságban, hogy jogos pofon..! Az ilyennek a kezét kéne abban a pillanatban letörni.
Amit viszont végképp nem értek, hogy mégis hogy merülhet fel benned és úgy általánosságban a nőkben, akit az agresszív állat pasijuk ver, hogy még ők a hibásak és kétségbe vannak esve, hogy hát lehet megérdemeltem.. Ilyen buták nem lehetnek! Már miért kaptad volna jogosan? Még miert te érzed emiatt magad rosszul?
Ha jót akarsz magadnak azonnal b*aszd ki ezt a patkányt, mint macskát szarni és többet az életben ne állj vele szóba! Az ilyen meg sem érdemli a családot, szerető nőt, aki mossa a szaros gatyáit, gyereket aztán meg főleg nem, majd őt is leveri, ha hisztizik?! Tökéletes apajelölt, aki már akkor veri a nőt, mikor még a pici csak a hasában van! Ja és az is könnyen lehet, hogy már akkor csalta az anyukáját, míg ő terhes volt, mert ahogy látom nagyon odavan a kis gazellájáért. Akkor menjen, nyalja ki az ő feszes Kia hátsóját, titeket meg felejtsen el. Ilyen agresszív gyökérnek az ég világon semmi keresnivalója nincs egy újszülött baba mellett.
Teljesen jogos a felháborodásod.
A második ilyen hisztinél ott kellett volna hagynia a francba, vállalva a társadalom totális lenézését.
Két agresszív hülye egy pár. Te birtoklod és lelkileg bántalmazod, ő meg pofoz.
Szegény gyerek!
A terhesség nem jogosít fel arra hogy így viselkedj, ugyanis ne lepődj meg, de a gyerek kihordása nem betegség és nem is elmebaj.
Mi a francnak szülsz olyannak, akit egy farokkontrollált ösztönlénynek gondolsz?
Velem egy exem művelte ezt, így pontosan tudom, milyen kétségbeejtő, és mekkora stressz, mennyi tehetetlen düh!
12 kilót fogytam miatta. Ő pasi volt, és a magassága miatt komplexusos.
Két gyerekem van, így bizton állítom, hogy a viselkedésed beteges.
És ezzel rengeteget ártasz annak a picinek.
Ja, még nem volt elég, gazellán kattogsz, ahelyett, hogy kiraktad volna a bőröndjét az ajtó elé?
Hát, szívem, akkor megérdemlitek egymást arra a kis időre, ami még jut nektek. Te cirkuszolsz, ő meg pofoz. Vak komondoros családokban így megy ez, meg állítólag a putriban is így szokták, de jobb helyeken is előfordul. Majd előkerül a kés is előbb-utóbb.
A gazella ágyába be fog esni előbb-utóbb, ha még nem esett be. Ha te sárkánykodsz meg rinyálsz odahaza, akkor nyilván menekül majd a megértő gazellához. Mondjuk, én a helyedben nem sajnálnám. Sőt már rég kivágtam volna a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!