Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam, akivel 25 éve együtt vagyunk miért nem hajlandó visszaigazolni a Facebook-on, hogy kapcsolatban van velem?
Vártam három hónapot, de akkor sem, azt mondta, minek!
Elsősorban hölgyek, lányok válaszát várom, mert ők látnak át az ilyen női praktikákon, a férfiak túl naivak ehhez, de azért ők is írhatnak
Te sem vagy észlény! :D Főleg, hogy a pasik tudják miért van ez, hiszen "mi" csináljuk.
Egyértelmű, hogy azért, hogy ne lásd mit írunk ki, vagy mások mit írnak az idővonalunkra.
Hát mert teljesen mindegy neki.
Vagy azért, mert az orrodnál fogva vezet, vagy mert rá sem nézne másra.
Csak azt látod, amit nyilvánosan ír ki.:-)
Amúgy meg komolyan ez a bajod 25 évi együttélés után?? Ki nem sz..rja le, hogy faszbúkon látják-e a kapcsolatodat? Az ismerőseid ennyi idő után vélhetően úgyis tudják, kivel élsz, a többiek meg nem számítanak. Vagy dicsekedni akarsz az asszonnyal?:-)
Sok oka lehet. A FB-ot megnézheti a munkáltatója is, akinek nem akarja az arcába tolni, hogy kivel dug...:)
Nekem elsősorban arról szól egy ilyen publikálás, hogy közlöm a világgal, kivel dugok. Amikor valaki asszonynéven mutatkozik be, akkor is az jut eszembe, hogy most már tudom, kivel dug.:)
Mert nem érdekli, hogy ismeretlenek mit gondolnak a kapcsolatotokról. Mert elég felnőttnek érzi magát ahhoz, hogy ne foglalkozzon ilyen látszat-kérdésekkel. Mert nem a virtuális életnek él. Mert nem tartja fontosnak, vagy kapcsolatotokat döntő kérdésnek, hogy egy egyébként is felületes honlapon kitárja a magánéletét.
Nem kell megsértődni, hidd el.
... szóval előbb raknék fel egy erotikus párfotó-sorozatot, és a kép mellé írnám a nevedet, mint az adatlapomra, hoyg XY-nnal vagyok kapcsolatban.
Lehet a dolog mögött többszerelmű hajlam is, és nem akarja kitúrni a szívéből az ovis szerelmét...:) Nem akar kiemelni EGY valakit a sok szerelme közül - akkor sem, ha a többiekkel most nincsen kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!