Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még mindig szerelmes vagyok a volt
barátnőmbe?
Figyelt kérdés
Már két év eltelt hogy vége lett. Nem tudom most még mindig szerettem e vagy csak magányosság miatt gondolok rá, nézem a képeit. 3 Hetet ismerkedtem egy lánnyal facebook-on, de ő nem akart eljönni randira, de rájöttem már nagyképű a lány bunkózott velem. Most újra elkezdet hiányozni a volt barátnőm, tegnap még álmodtam is róla. Elégé szenvedtem miatta két éve, akkor is ha ő nem szerettet engem csak a sz.xért volt velem. Mondták nekem felejtsem el, de azt könnyű mondani, nekem meg nehéz volt, senkivel sem tudtam rendesen meg beszélni. Kár hogy már messze lakik a legjobb haverom a barátnőjével, vele mindig megbeszéltük a szakításaimat. Másik haverom csak azt mondta felejtsem el, nem nagyon lehet vele beszélni mert mindig a telefont nyomogatja. Gondolkodok hogy el menyek e a volt barátnőmhöz de lehet hülyeség lenne szerintetek? Lehet elkezdene bunkózni velem rám küldené a roma testvéreit. Busszal meg nem tudok el menni mert vissza fele már nem lenne busz, utcán meg nem alszom. Biciklivel tudnék csak le menni hozzá ami 65 km a távolság.
2 év után el ne menj hozzá csak úgy, nagy hülyeség lenne (és hatástalan is, hiszen régen se működött köztetek és azóta már biztos túllépett)
valószínűleg csak hiányzik, hogy valaki ott legyen veled és nem róla szól
2016. szept. 1. 20:53
2/7 anonim válasza:
A csaj testvéreit keresd meg és csapjatok egy nagy bulit. Én tuti azt csinálnám.
2016. szept. 1. 21:00
3/7 A kérdező kommentje:
# 1 Nem fogok akkor elmenni hozzá. Köszi választ!
# 2 Nem keresem meg a testvéreit lopós egy család, csaj is nézelődött nálam a lakásban.
2016. szept. 2. 19:55
4/7 anonim válasza:
Nekem is 2 éve lett vége, én is szenvedek miatta a mai napig. Én találkoztam vele, közvetlen volt velem, de nagyon nem érdekeltem. Sokat nem jelentettem neki, szóval... hagyd a faszba. Majd vissza kapja az élettől.
2016. szept. 17. 14:09
5/7 A kérdező kommentje:
VoiceHELP
Azt mondta nekem ilyen későn kell rá írjak, idáig lese sz@rtam. Én mondtam neki én írtam rá akkor is, ő csak el olvasta akkor. ő szerinte én vagyok a hibás mindenért. Mondtam neki szépeket megbántam, csak egy esélyt adjon, erre azt mondta, hát nem tudja de majd át gondolja azt az esélyt, majd meglátja. Nem tudom miért én vagyok a hibás mindenért, ő nem írt vissza csak el olvasta. De szerintem ebből nem lesz semmi. Be is került az intézetbe a lány.
2016. szept. 23. 19:31
6/7 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el, nem ér annyit az egész. Nekem már nem kellene vissza a lány, attól hogy van még bennem valami.
De az is csak fájdalom, semmi más.
2016. szept. 23. 19:58
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, és nehezen tudom elfelejteni. :( Én meg próbáltam, most már rajta múlik. Remélem hamarosan meg mondja a választ, de szerintem nemet mond, akkor tovább kell lépjek. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!