Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lennék a barátnőmbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék a barátnőmbe?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem, a barátnőm mindig mellettem állt, kaptam tőle szeretett az évek alatt nagyon sokat segített nekem és én rájöttem arra, hogy részben olyannak képzelem el a páromat mint amilyen ő (lelkileg). Ha nincs velem hiányzik, vágyom nagyon a társaságára, ölelésére. Viszont még szép és vonzó lánynak is tartom de más lány iránt nem érzek semmi ilyet, szóval nem vagyok leszbikus.

én: 20/l

ő: 22/l

2014. szept. 4. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, csak borzasztó közel áll hozzád. Szüleidet is szereted (gondolom), és elég perverz ötlet lenne azt mondani, hogy szerelmes vagy édesapádba.
2014. szept. 4. 13:05
 2/4 Költőnő? ***** válasza:
Hát, ha nem szexuális a vágy, amit érzel, akkor nem gondolnám. Főleg h ha pasikhoz vonzódsz mindezek mellett.
2014. szept. 4. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress végre egy férfit!
2014. szept. 4. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Az igaz barátság erősebb a szerelemnél!
2014. szept. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!