Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az afféle gold...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az afféle gold digger/aranyásó típusú nőkről, akik hozzámennek egy 30,40 vagy akár 50 (! ) évvel idősebb, igen tehetős férfihoz?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például az Anna Nicole Smith - J. Howard Marshall párosra, igaz, itt 63 (!) év feszült a felek között. Vagy például Mick Jagger barátnője több, mint 40 évvel fiatalabb.

2016. aug. 31. 19:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
28%
Egeszsegukre.Nem csinalnam.
2016. szept. 20. 09:29
 22/28 anonim ***** válasza:
33%
Én szívesen benne lennék ilyen dologban csak sajnos nem vagyok olyan szép nő és nem mozgok olyan társaságokban és sok más dologgal foglalkozom. Viszont,ha lenne rá lehetőségem biztosan élnék vele,és nem ítélem el ezeket a nőket,sokkal szimpatikusabbak,mint azok a lányok akik "ingyen" váltogatják havonta a pasijukat egyik másik diszkóban.
2016. szept. 20. 11:15
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Éltem már át ilyen "kapcsolatot", jó volt.

Abszolút nem a pénzére mentem, kellemes mellékes volt.

Inkább azért vagyok hálás neki, mert a szakmámban előrelépést hozott.

2016. dec. 7. 18:19
 24/28 anonim ***** válasza:
55%

Én csak azt a fajtát ítélem el, ahol a nő eljátssza, mennyire szerelmes a pasasba, amikor nem is, mert az ilyen hazudozást, színjátszást rühellem és nem emberhez méltónak tartom. (persze ezzel együtt az adott férfit is hülyének tartom, aki ezt beveszi, hogy a 60-70 éves puhos testére izgul a 22 éves fitneszmaca)

De ha korrekt a dolog, és meg van beszélve, hogy én adom a pénzt, te meg a feszes tested, szexet meg azt, hogy lehet a haveroknak mutogatni, lelkük rajta. Kereslet-kínálat.

2018. ápr. 24. 09:05
 25/28 anonim ***** válasza:
55%
Azt hogy unalmas téma.
2018. ápr. 24. 09:12
 26/28 anonim ***** válasza:
68%
Mért hiszi azt mindenki, hogy egy idősebb férfiban csak a pénzt láthatja egy fiatal nő? Egy idősebb férfi is tud nagyon vonzó és sármos, jóképű lenni. Emellett általában jó kedélyűek, nem csak anyagi, de lelki biztonságot is nyújtanak. Emellett tele vannak élettapasztalattal, amiből sokat lehet tanulni. Az ilyen férfiak általában sokat utaznak, és önzetlenül megmutatják neked is a távoli tájakat, általuk már megtapasztalt jó helyekre visznek és őszintén szeretnek. Mért nem lehet ezt elfogadni, hogy a nők egy részének erre van szüksége?
2018. ápr. 24. 10:41
 27/28 anonim ***** válasza:
71%
Én arra lennék kíváncsi, hogy van a nőknek gusztusok a "vénemberekhez"
2018. ápr. 24. 11:58
 28/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem választanám ezt az életet. A pénz nem tud pótolni egy egészséges és aktív társat, akivel hosszú ideig vagy együtt. Magányos lennék a kapcsolat alatt is és utána is, nem szívesen tenném ki ennek magam.
2018. ápr. 24. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!