Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az afféle gold...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az afféle gold digger/aranyásó típusú nőkről, akik hozzámennek egy 30,40 vagy akár 50 (! ) évvel idősebb, igen tehetős férfihoz?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például az Anna Nicole Smith - J. Howard Marshall párosra, igaz, itt 63 (!) év feszült a felek között. Vagy például Mick Jagger barátnője több, mint 40 évvel fiatalabb.

2016. aug. 31. 19:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%

nem kell olyan messzire menni. pl vajta timea sem hiszem,hogy őszinte szerelemből ment hozzá a hörcsögpofájú vajnához. főleg,hogy lehetett hallani egysmást az esküvő környékén(megcsalta timi a télapót stb..).

de gondolom mindkettőjüknek megfelel ez az állapot.

a papának van egy csinos(fogjuk rá), fiatal felesége,akivel gondolom néha napján hál is.

a nőnek meg nem kell dolgozni ,hanem eltartják a popsiját,sőt mindenféle kamu posztokat is kap,hogy úgy tűnjön ő is dolgozik. nem hiszem,hogy rossz élete lenne. ilyen szempontból nem rossz a házasság egyik fél részéről sem.

biztos valamilyen érzelem van ilyen esetben is. nem lehet tudni.

gondolom vajna úgy volt vele,hogy úgysem tudná kiszűrni,hogy ki akar vele lenni a pénze miatt, úgyhogy ha már így van,akkor legalább egy fiatal nővel jön össze,nem egy hasonló korúval,mint ő

2016. aug. 31. 21:21
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha a ti párotok megöregszik,akkor miért nem fogjátok elhagyni? Azért,mert szeretni fogjátok a vén f @ szt,vagy mert ti is öregek lesztek és nem kelletek már fiatalnak? Na ezen gondolkodjatok el.Ha az előbbi,akkor ilyen erővel fiatalon is lehet vén f @ szt szeretni.
2016. aug. 31. 21:21
 13/28 anonim ***** válasza:
42%

12# ha együtt öregszel meg valakivel az évek során,az természetes.

persze ott is van,aki inkább frissebb darabra cserélni a párját.

de az,hogy valaki 20 évesen egy 60 éves faszival járjon,az eléggé természetellenes.

2016. aug. 31. 21:25
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ha a férfiak is megtehetnék ezt (fiatalon öreg gazdag nővel összejönni), akkor sokuk szintén belemenne a pénz miatt. Így viszont, hogy nekik erre nem igazán van lehetőségük, maradt az, hogy ócsárolják azokat a nőket, akik megtehetik ezt.

Mondom ezt úgy, hogy fiatal nő vagyok, és én undorodnék ettől a helyzettől. :D

2016. aug. 31. 21:27
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 1. 07:29
 16/28 anonim ***** válasza:
47%

Az egy dolog, hogy:

- milyen jogon szólok bele

- ha mindkettőnek megfelel, akkor...

de attól én még hányok az ilyenektől... mindkét féltől. Ha a tata nem hülye, akkor tudja, hogy gyakorlatilag egy luxusk...át fizet, a nő meg... áh.

2016. szept. 1. 10:57
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
#14 sztem akad fordítva is, csak az annyira nem szembetűnő
2016. szept. 4. 12:12
 18/28 anonim ***** válasza:
65%
semmit. jol teszik, kamatoztassak csak a szepseguket amig van mit. az idos ferfi kap egy gyonyoru feleseget akit lehet mutogatni (ha meg kepes ra akkor hasznalni is) a fiatal feleseg meg megkapja a szolgaltatasaiert az ellenerteket. szimpla uzlet szerintem tisztesseges.
2016. szept. 7. 13:21
 19/28 anonim ***** válasza:
42%

Ezek a nők a testüket és lelküket eladták a pénzért.

Nekik a pénz még a boldogságuknál is fontosabb, mert csak az érdekli őket mit mutatnak a külvilág felé, drága ruha, ékszerek, autó, plasztika stb...

Mű nők = Mű élet.

2016. szept. 12. 20:14
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Mit kéne gondolni? Nekik tuti céljaik vannak, ellentétben azokkal akik egyéjszakásokba, csak feküdjünk kicsit össze, stb, vergődnek a világba.
2016. szept. 20. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!