Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az afféle gold digger/aranyásó típusú nőkről, akik hozzámennek egy 30,40 vagy akár 50 (! ) évvel idősebb, igen tehetős férfihoz?
nem kell olyan messzire menni. pl vajta timea sem hiszem,hogy őszinte szerelemből ment hozzá a hörcsögpofájú vajnához. főleg,hogy lehetett hallani egysmást az esküvő környékén(megcsalta timi a télapót stb..).
de gondolom mindkettőjüknek megfelel ez az állapot.
a papának van egy csinos(fogjuk rá), fiatal felesége,akivel gondolom néha napján hál is.
a nőnek meg nem kell dolgozni ,hanem eltartják a popsiját,sőt mindenféle kamu posztokat is kap,hogy úgy tűnjön ő is dolgozik. nem hiszem,hogy rossz élete lenne. ilyen szempontból nem rossz a házasság egyik fél részéről sem.
biztos valamilyen érzelem van ilyen esetben is. nem lehet tudni.
gondolom vajna úgy volt vele,hogy úgysem tudná kiszűrni,hogy ki akar vele lenni a pénze miatt, úgyhogy ha már így van,akkor legalább egy fiatal nővel jön össze,nem egy hasonló korúval,mint ő
12# ha együtt öregszel meg valakivel az évek során,az természetes.
persze ott is van,aki inkább frissebb darabra cserélni a párját.
de az,hogy valaki 20 évesen egy 60 éves faszival járjon,az eléggé természetellenes.
Szerintem ha a férfiak is megtehetnék ezt (fiatalon öreg gazdag nővel összejönni), akkor sokuk szintén belemenne a pénz miatt. Így viszont, hogy nekik erre nem igazán van lehetőségük, maradt az, hogy ócsárolják azokat a nőket, akik megtehetik ezt.
Mondom ezt úgy, hogy fiatal nő vagyok, és én undorodnék ettől a helyzettől. :D
Az egy dolog, hogy:
- milyen jogon szólok bele
- ha mindkettőnek megfelel, akkor...
de attól én még hányok az ilyenektől... mindkét féltől. Ha a tata nem hülye, akkor tudja, hogy gyakorlatilag egy luxusk...át fizet, a nő meg... áh.
Ezek a nők a testüket és lelküket eladták a pénzért.
Nekik a pénz még a boldogságuknál is fontosabb, mert csak az érdekli őket mit mutatnak a külvilág felé, drága ruha, ékszerek, autó, plasztika stb...
Mű nők = Mű élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!