Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le valakit, aki nem fogja fel, hogy nem akarok tőle egyáltalán semmit? 23L
Legyel vele teljesen kozombos. Nekem ez beszokott jonni.
Ha nem ertett a szep szobol, akkor nyugodtan lehetsz vele bunkobb.
Én azt csinálnám a helyedbe hogy nyilvános helyen a legnagyobb tömegben nagyon durván megaláznám,hogy szégyenében a föld alá süllyedjen!
Ebböl még nem lehet bajod,de pl.megverettetni vagy valami durvább dolog miatt ugye lehetne problémád!
ne ülj le vele beszélgetni. amíg kedves vagy, hiheti azt, hogy csak idő kérdése, és megszelídít. esetleg ne szólj hozzá, ne köszönj, ne válaszolj.
"ha nem megy csak akkor fog közbe lépni ő is"
mire vársz még? úgy tűnik, nem megy. ez nem gyengeség. nem mindinki minden parasztsága a mi hibánk.
hajrá!
2
Én is azt tudom mondani, amit az ötös válaszoló.
Tudom, hogy keménynek, sőt, olykor kegyetlennek tűnik.
Én az illetőt elhordtam minden abnormális zaklató őrültnek. Jó hangosan.
Viszont rendőrt is hívhatsz rá, mivel kimeríti a zaklatás fogalmát.
Én, ha nem ért a szép szóból, akkor levegőnek nézem, ha mégis beszélni kell vele, akkor távolságtartó, rideg vagyok az illetővel. Ha ez alapján sem fogja fel, sőt zaklat, követ, betegesen viselkedik, na én akkor kérnék külső segítséget.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!