Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutálhat azért mert megszeretett?
Figyelt kérdés
Összejöttünk,de nem történt semmi,mert én várni akartam még!Ő közben meggondolhatta magát!Neki család,férj,nekem élettársam van!Ő idősebb néhány évvel mint én.Csakhogy szerelmes lettem,de Ő mielőtt túl messzire mentünk volna,dobott!És már nem szeret,sőt...!Neki egy furcsán erős fellángolás lehetett!
A szerelem elmúlt!
Csak a kérdésem maradt felétek!A válaszaitokat köszönöm! F
2010. ápr. 20. 20:10
2/3 anonim válasza:
De ha neki családja van, neked meg élettársad akkor miért nem hagyod békén?
Komolyan néhány 10 évesnek több esze van....
3/3 A kérdező kommentje:
Ne érts félre, én nem zavargatom ezzel!Mikor kimondta az álljt vége is lett,nem zaklattam utána!De Ő azóta közönyös és utálatos!Nem tudom az okát,hogy miért!
2010. ápr. 20. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!