Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynál miért nem divat a fogmosás?
Nem azért lázadunk kérdező mert mi nem mosunk fogat! Hanem mert nehany idiota megjegyzest tesz a nők tisztalkodasara meg ugy alapjaraton mindenre ami a nokhoz kapcsolodik. Közben meg not akkor latott mikor megszuletett.
Ki tehet rola,hogy retkes lanyokkal hozta oket eddig a sors? Jobbat ugyse kapnak!
Az hogy lehet,hogy a kornyezetemben minden nő (1-2 kivetellel) igenyes magara es TISZTA??? Engem is beleértve!
Ja,hogy itt a Földön csak a ferfiak tiszták?! Nem tudtam. Elnézést.
Én is nőként írtam, hogy sok magát igényesnek valló nő nem igazán van tisztában a szó jelentésével (mert igényesnek lenni nem a sminket meg a parfümöt jelenti), de engem is lepontoztak, ez van. :)
Szerencsére jelen esetben a kérdező sem általánosított, mert "sok" lányról és "egyesekről" írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!