Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lánynál miért nem divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lánynál miért nem divat a fogmosás?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy a mai világban egyesek nem mosnak fogat.

2016. aug. 24. 07:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Azta! Huuu most aztán beszoltál! Wooow :) :) fogadni merek, hogy még a wc-m is tisztább mint a te mocskos szád!
2016. aug. 24. 13:45
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem beszólás volt. Nyilván nem mosod a fogad, azért lázadsz.
2016. aug. 24. 13:46
 33/36 anonim ***** válasza:

Nem azért lázadunk kérdező mert mi nem mosunk fogat! Hanem mert nehany idiota megjegyzest tesz a nők tisztalkodasara meg ugy alapjaraton mindenre ami a nokhoz kapcsolodik. Közben meg not akkor latott mikor megszuletett.

Ki tehet rola,hogy retkes lanyokkal hozta oket eddig a sors? Jobbat ugyse kapnak!

Az hogy lehet,hogy a kornyezetemben minden nő (1-2 kivetellel) igenyes magara es TISZTA??? Engem is beleértve!

Ja,hogy itt a Földön csak a ferfiak tiszták?! Nem tudtam. Elnézést.

2016. aug. 24. 14:36
 34/36 anonim válasza:
Én nőként írtam,hogy gusztustalanok a mai lányok!Mert azok.Igénytelenek.12 évesen szexelni van eszük,de fürdeni nincs.A fiúkról nem is beszélve,de mivel itt a lányokról volt szó azért írtam a lányokról.Akinek nem inge nem veszi magára.Én sem vagyok igénytelen,de nem is vagyok mai lány... :))
2016. aug. 25. 07:57
 35/36 anonim ***** válasza:

Én is nőként írtam, hogy sok magát igényesnek valló nő nem igazán van tisztában a szó jelentésével (mert igényesnek lenni nem a sminket meg a parfümöt jelenti), de engem is lepontoztak, ez van. :)

Szerencsére jelen esetben a kérdező sem általánosított, mert "sok" lányról és "egyesekről" írt.

2016. aug. 25. 21:41
 36/36 A kérdező kommentje:
Látod, csak itt a kérdés alatt hányan lázadnak, ezek meg nyilván nem mosnak fogat, azért teszik. :/
2016. aug. 25. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!