Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynál miért nem divat a fogmosás?
Megnyugtatlak, sok lánynál a kézmosás sem divat. :) Nyilvános mosdóban rendszeresen szörnyülködöm azon nőként, hogy a sok (férfiak által) szépnek mondott divatmaca kijön a wc-ből, igazgatja kicsit a haját, netán a sminkjét, de kezet mosni eszébe sem jut, akkor sem, ha tiszta a mosdó, van szappan, miegyéb... :) És 10/9 nőre igaz ez a huszonéveseknél.
Egyébként, ha a fogmosás hiányára csak a rossz szájszagból következtetsz, akkor a kettő nem mindig van arányban, egy gyengébb emésztés mellett sajnos jellemző a szájszag...
Szerintem tök átlagos lány vagyok, naponta 2-3x mosok fogat, kezet és arcot viszont sűrűbben, függetlenül a mosdó használattól is. Nálunk bent a munkahelyemen is sok nő mos fogat, páran még fogselymeznek is, semmi fura nincs benne. Nem azt mondom, hogy sosem fordult elő, hogy elfelejtettem fogat mosni lefekvés előtt, de általában mindig mosok fogat. Szerintem ez szimplán a TE igénytelenséged, ugyanis rólad árul el nagyon sokat, ha csak olyan lányokba botlasz akik nem mosnak fogat. Én alig találkozok ilyen emberrel.
25L
Én mosok fogat, de a munkahelyen erre nem nagyon van lehetőség. Viszont volt egy idő, amikor gondom volt a fogmosással, mert stresszes voltam, meg erre kihatott az is, hogy tönkretették a fogaimat fogszabályzáson gyerekkoromban, és fájdalmaim voltak miatta, szóval akkor lassabban ment ez a művelet, öklendeztem is, fájt is, szóval sokkal lassabb voltam, mint most, vagy a kezelés előtt, ráadásul a reggeli rohanásban még jobban rástresszeltem, hogy idő van, és el fogok késni egy hülye fogmosás miatt.
Jó, aki igénytelen, az más. Csak van ilyen is.
Egyébként a fokhagyma, meg úgy egyáltalán a hagyma finom, kár, hogy a szaga miatt nem ehetem gyakrabban, ha emberek közé megyek. :-)
"Mert igénytelenek,gusztustalanok!!A mai lányok csak arra mennek,hogy kívülről ki legyenek nyalva,a seggük meg büdös!!!"
Mottóuk:
Fogadj el olyannak amilyen vagyok.
Nekem a belső fontos, nem a külső.
"Mert igénytelenek,gusztustalanok!!A mai lányok csak arra mennek,hogy kívülről ki legyenek nyalva,a seggük meg büdös!!!"
Na tessék! Nem elég,hogy mi nők hűtlenek vagyunk de még büdösek is.Hát ez eszméletlen!
Néhány férfi(?) úgy beszél itt a nőkről mintha valami undorító állatfaj lennénk!
Az egyik a hűtlenség miatt szid a másik mert büdösek vagyunk.
Magadból indultál ki tökfej?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!