Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 27 éves felnőtt nő hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 27 éves felnőtt nő hogyan lehet ennyire gyáva és szemét?

Figyelt kérdés
Leveleztünk itt egy nővel, tök értelmes módon elbeszélgettünk pár napig, nem terveztem semmi komolyat. Mesélte, hogy vannak testi és lelki betegségei, nem lepődtem meg, normálisan folytattam tovább a beszélgetést. Aztán én is írtam neki, hogy nekem is van pszichés betegségem, erre nem jött válasz. Sejtettem, hogy ennyi, rosszul esett, nem akartam neki írni, de rámentem az üzenetküldésre kíváncsiságból, és pár napig még engedett volna levelet írni, aztán végül már ezt sem, egyszerűen eltűnt a nőszemély. A legszebb az egészben az, hogy elmondása szerint egyetlen barátja sincs, a barátnője megunta a hisztijeit, és lelépett, na a csajt mindenféle árulónak, aljasnak elmondta, mert szó nélkül eltűnt az életéből, erre ő most ugyanezt csinálta. Én nem igazán értem az ilyesmit, miért gondolja valaki, hogy ami neki rosszul esett, az másnak nem fog rosszul esni? Azt gondoltam, egy felnőtt ember képes értelmes módon kommunikálni, képes nyitottnak lenni, de tévedtem. Ugyanolyan sunyi és gyáva, mint amilyennek a barátnőjét tartotta, nem értem, miért nem lehet legalább neten megírni valamit, ha már úgysem tudunk túl sokat egymásról. És hogyan várja el, hogy vele nyitottak és elfogadóak legyenek, ha ő így viselkedik? Egy felnőtt ember miért képtelen arra, hogy legalább neten makogjon valamit, ha már nem akar velem beszélni, és ha vele is eljátszották már ugyanezt, és tudja, hogy milyen érzés? Nagyon felhúzott az eset, remélem, olvassa az illető, és szégyelli magát, köpjön bele a tükörképébe, megérdemli.

2016. aug. 22. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Azt azért ne felejtsd el hogy a nők mindig (99℅-ban) mindig többet várnak el a hapsitól mint maguktól.. Legyen itt fizetés, ismertség, letett dolgok az életben stb...

Nő most gondolom mivel lelki beteg ezért olyan csávót szeretné keresni aki nem az mert akkor őt kihúzza a sz@rból. És mivel te őszinte voltál ezért hagyott a francba. Lehet nem így van de a fejemet rá merném tenni :/ Sajnos ez van

2016. aug. 23. 15:34
 12/15 A kérdező kommentje:
#11: Tudom, tapasztaltam már nem egyszer, hogy megszólalni is alig képes "nők" várják a szőke herceget, mint amikor az egyik lány, aki súlyosan önbizalomhiányos és zárkózott volt - nem mellesleg szintén pszichés "beteg" -, a menő csávókat favorizálta, pedig ő is mondta, hogy le se tojják. Az én esetemben nem tudom, a csaj mire gondolt, mivel nem osztotta meg velem ezeket a gondolatait, a szó nélküli eltűnésével pedig eleve lezárta annak a lehetőségét, hogy ez tisztázódjon (mondjuk most már nem is érdekelne a magyarázkodása). Én nem láttam ebben többet beszélgetésnél, pár nap alatt nem is lehet megismerni senkit, de úgy gondoltam, hogy beszélgetni mindenféle testi-lelki probléma ellenére is lehet bárkivel, eddig is beszélgettem elhízott nőkkel éppúgy, mint szó szerint törpenövésű fiúval. Egyébként arról már letettem, hogy bárkit is kirángassak a szarból, régen több ilyen embernek próbáltam segíteni, de hiába, magamon se nagyon tudok segíteni a saját problémáimmal.
2016. aug. 23. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a lányok többsége nagyon szereti inkább a "könnyebb utat" választani. Egyszerűbb nekik húzni az időt, vagy (éppen mint a te esetedben) szó nélkül lelépni mint hogy a szemébe mondani hogy "bocs de nem jössz be" Még ha kicsit rosszul is esik a palinak, inkább mint hogy hitegeti a csaj akár hónapokig, majd szó nélkül lelép... Na az a kedvencem.. Ez van ezzel nem lehet mit kezdeni. Nekem a nagyszüleim egyszerűen nem tudják felfogni hogy "tisztességes férfi ember" létemre hogy a fenébe nem találok egy normális leányzót. (Azért tettem idézöjelbe mert tipikus nagyszülői nyilatkozat volt) Hiába próbálom nekik elmagyarázni hogy sajnos az ma már nem így megy, sokszor azt hiszik hogy "szexuálisan selejt vagyok" Ilyenkor persze én jót nevetek, de magamban néha tényleg elgondolkodom hogy mi a célja azzal a lányoknak hogy a jóképű macsók szétdugják, majd 30 évesen majd családot alapít egy "balekkal" akit nem szeret... Nos bocsi picit elkanyarodtam a témáról. Én azt mondom hogy nem jártál volna jól ha továbbra is kommunikálsz a csajjal. Figyelj ez a lány azok után hogy megtudta hogy neked is vannak lelki sérelmeid már nem tartott "férfinek". Ezek után ha összejöttök akkor mindig te lettél volna a hibás mindenért, ha valamit nem jól csináltál volna akkor mindig a fejedhez vágta volna hogy azért mert te nem vagy " macsó". Ma meg nem jöttök össze akkor? Te lettél volna a szemetesládája.. Mindig azt mondta volna neked hogy ő csak egy normális srácot szeretne, közben pedig leírta a top 5℅ férfi tulajdonságait. Állandóan terhelte volna rád a problémáit, de ha te akartál volna olyan dologról beszélni ami neked fontos akkor valszeg nem írt volna, vagy max ilyeneket hogy " ahha, ok, :)"

Bocsi ha ezzel bárhogyan megsértettelek sajnos van bőven saját tapasztalatom gondoltam megosztom veled.

2016. aug. 23. 23:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg, és köszönöm, hogy elmondtad a véleményed. (Egyébként sajnos nekem is vannak nagyon rossz tapasztalataim, ezekre itt nem térnék ki, csak annyit, hogy legtöbbször már úgy kiszórnak, hogy a testi-lelki bajaimról bármit is tudnának.) Az is igaz, hogy nagyon sok nő irreális elvárásokat támaszt, és azt hiszik, hogy nekünk nincs lelkünk, mindent elviselünk, mert erősek vagyunk, és mindent el is kell viselnünk. Régen még elég volt az odafigyelés, a kedvesség a férfiak részéről, ma már ez önmagában véve kevés. A nagyszüleink, szüleink teljesen más világban nőttek fel, mint mi, és azt hiszik, a nők hasra fognak esni előtted, ha udvarias vagy velük, és mondjuk kinyitod nekik az ajtót, holott ma már sokkal nagyobbak az elvárások, másabb a nők gondolkodása, mint régebben. Én nem akartam semmit a csajtól, max. beszélgetni, viszont úgy gondoltam, ilyen téren az ő betegségeinek sem lehet szerepük, és némi toleranciát vártam tőle, minden hibám ellenére beszélgetni még lehet velem, ennyi erővel én is elzavarhattam volna, vagy eltűnhettem volna, miután megtudtam róla egy-két dolgot. Az igazán érdekes csak az, hogy kezdte kimutatni a foga fehérjét az ominózus barátnőjével kapcsolatban, komoly szitokáradatot szórt rá, hogy tiplizett, aztán kiderült, hogy ő sem különb. Végül is igen, jól jártam, hogy megszabadultam ettől a csajtól, csak kicsit zokon vettem, hogy ennyire tisztességtelen volt, ha már egyszer ő megkövetelte maga iránt a tisztességes viselkedést.
2016. aug. 23. 23:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazából ha belegondolsz minden ezt mutatja pl rengeteg smink, push up melltartó, magassarkú, hajvestés... Tulajdonképpen szinte soha nem azt ismered még aki valójában (hozzáteszem férfi részről is van ilyen, viszont ez csakis azért van mert a nők ezt elvárják pl a kapcsolat elején egyszerűen nem szabad kimutatni az érzelmeidet.) Ezért van az hogy egy hazássagon vagy egy kapcsolaton belül egyik napról a másikra teljesen megváltozik általában egy aranyos bárányból egy szívtelen házi sárkány lesz. Ergo az egész kapcsolat hazugságon alapul :)

A másik meg azért nem tudják értékelni a tisztességét meg a kedvességet mert ez lett az alap... Azok a gyerekek akik a rendszerváltás környékén születtek azok már bőven csak azt látják mindenhol hogy a lányokkal mindig különösen szépen viselkedjünk egy rossz szót ne szóljunk nekik, hozzáérni meg végképp ne... Sokkal komolyabban veszik azt ha egy fiú üt meg egy lányt mintha egy fiút üt meg egy fiú. Fordított esetben még kiröhögik a kisfiút hogy megpofozta a lány. És ez nem csak a gyerekek/diákok hanem a óvónők/tanárok is :) Mivel a fiúk többsége rendes és mivel a lányoknak semmi sem jó ezért jobban szeretik a rossz fiúkat, csak tudod vannak azok akik tudnak bunkók lenni akaratukon belül egy nővel és vannak azok akik nem, nos én az utóbbi vagyok.. Én alapból tisztelem a nőket, azzal sem tudnék ok nélkül bunkó lenni aki hidegen hagy nemhogy azzal aki bejön :)

2016. aug. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!