Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves felnőtt nő hogyan lehet ennyire gyáva és szemét?
Üdv!
Azt azért ne felejtsd el hogy a nők mindig (99℅-ban) mindig többet várnak el a hapsitól mint maguktól.. Legyen itt fizetés, ismertség, letett dolgok az életben stb...
Nő most gondolom mivel lelki beteg ezért olyan csávót szeretné keresni aki nem az mert akkor őt kihúzza a sz@rból. És mivel te őszinte voltál ezért hagyott a francba. Lehet nem így van de a fejemet rá merném tenni :/ Sajnos ez van
Sajnos a lányok többsége nagyon szereti inkább a "könnyebb utat" választani. Egyszerűbb nekik húzni az időt, vagy (éppen mint a te esetedben) szó nélkül lelépni mint hogy a szemébe mondani hogy "bocs de nem jössz be" Még ha kicsit rosszul is esik a palinak, inkább mint hogy hitegeti a csaj akár hónapokig, majd szó nélkül lelép... Na az a kedvencem.. Ez van ezzel nem lehet mit kezdeni. Nekem a nagyszüleim egyszerűen nem tudják felfogni hogy "tisztességes férfi ember" létemre hogy a fenébe nem találok egy normális leányzót. (Azért tettem idézöjelbe mert tipikus nagyszülői nyilatkozat volt) Hiába próbálom nekik elmagyarázni hogy sajnos az ma már nem így megy, sokszor azt hiszik hogy "szexuálisan selejt vagyok" Ilyenkor persze én jót nevetek, de magamban néha tényleg elgondolkodom hogy mi a célja azzal a lányoknak hogy a jóképű macsók szétdugják, majd 30 évesen majd családot alapít egy "balekkal" akit nem szeret... Nos bocsi picit elkanyarodtam a témáról. Én azt mondom hogy nem jártál volna jól ha továbbra is kommunikálsz a csajjal. Figyelj ez a lány azok után hogy megtudta hogy neked is vannak lelki sérelmeid már nem tartott "férfinek". Ezek után ha összejöttök akkor mindig te lettél volna a hibás mindenért, ha valamit nem jól csináltál volna akkor mindig a fejedhez vágta volna hogy azért mert te nem vagy " macsó". Ma meg nem jöttök össze akkor? Te lettél volna a szemetesládája.. Mindig azt mondta volna neked hogy ő csak egy normális srácot szeretne, közben pedig leírta a top 5℅ férfi tulajdonságait. Állandóan terhelte volna rád a problémáit, de ha te akartál volna olyan dologról beszélni ami neked fontos akkor valszeg nem írt volna, vagy max ilyeneket hogy " ahha, ok, :)"
Bocsi ha ezzel bárhogyan megsértettelek sajnos van bőven saját tapasztalatom gondoltam megosztom veled.
Igazából ha belegondolsz minden ezt mutatja pl rengeteg smink, push up melltartó, magassarkú, hajvestés... Tulajdonképpen szinte soha nem azt ismered még aki valójában (hozzáteszem férfi részről is van ilyen, viszont ez csakis azért van mert a nők ezt elvárják pl a kapcsolat elején egyszerűen nem szabad kimutatni az érzelmeidet.) Ezért van az hogy egy hazássagon vagy egy kapcsolaton belül egyik napról a másikra teljesen megváltozik általában egy aranyos bárányból egy szívtelen házi sárkány lesz. Ergo az egész kapcsolat hazugságon alapul :)
A másik meg azért nem tudják értékelni a tisztességét meg a kedvességet mert ez lett az alap... Azok a gyerekek akik a rendszerváltás környékén születtek azok már bőven csak azt látják mindenhol hogy a lányokkal mindig különösen szépen viselkedjünk egy rossz szót ne szóljunk nekik, hozzáérni meg végképp ne... Sokkal komolyabban veszik azt ha egy fiú üt meg egy lányt mintha egy fiút üt meg egy fiú. Fordított esetben még kiröhögik a kisfiút hogy megpofozta a lány. És ez nem csak a gyerekek/diákok hanem a óvónők/tanárok is :) Mivel a fiúk többsége rendes és mivel a lányoknak semmi sem jó ezért jobban szeretik a rossz fiúkat, csak tudod vannak azok akik tudnak bunkók lenni akaratukon belül egy nővel és vannak azok akik nem, nos én az utóbbi vagyok.. Én alapból tisztelem a nőket, azzal sem tudnék ok nélkül bunkó lenni aki hidegen hagy nemhogy azzal aki bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!