Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves felnőtt nő hogyan lehet ennyire gyáva és szemét?
Nem mentegetni próbálom az adott csajt, mert gerinctelen, amit csinált, csak írok egy példát, hogy lásd, nem minden az, aminek látszik. :)
Én személy szerint pár hónapja itt szuperül ellevelezgettem egy sráccal, kérdésre válaszból oldalas levelek lettek. Tök tisztában voltunk vele, hogy nem akarunk egymástól semmit (van párom), de intelligens, kedves srác volt, és úgy éreztem magam a leveleitől, mint anno 13 évesen, mikor úton-útfélen levelezőtársakat gyűjtöttem, és naponta lestem a postást. :) És ő is szívesen írt nekem hosszú leveleket.
Lényeg a lényeg, beszélgettünk könnyedebb, komolyabb témákról is, mesélt munkáról, párkapcsolati sikertelenségekről is... mire én egyszer csak nem válaszoltam neki.
Képzelem, hogy jöhetett ez le neki, ő megnyílik, én meg eltűnök. Ha írt volna ki kérdést, én is hasonlóan szemét lettem volna, mint a te partnered.
Valójában pedig annyi történt, hogy összecsapott felettem az élet, a munka, a párkapcsolat, a család, minden egyszerre. _Akartam_ én válaszolni, nagyon akartam, csak nem volt kapacitásom egy hosszú levélre, aztán telt az idő. Azon kaptam magam, hogy hetek teltek el, ő nem írt többet (nyilván úgy gondolta, lekoptattam), én meg nem mertem, tök ciki lett volna, elvégre csak egy ismeretlen csajszi vagyok, miért lenne kíváncsi a magyarázkodásra. :)
Eddig tartott egy szuper levelezés egy kedves ismeretlennel.
Ahogy írtam az elején: nem mentegetni akarom a levelező partneredet. Az alapján, amit írtál, nem véletlen eltűnésről van szó, főleg, ha le is tiltott, és szomorú, hogy vannak ilyen magukat felnőttnek tartó nők.
De úgy gondoltam, hogy a jövőbeli esetekre, meg más hasonló helyzetben lévő válaszolónak érdekes lehet a mesém. :)
Nem kisebbíti a bűnöm, hogy feledékeny és csapongó vagyok, de nem kell mindig a rosszindulatot feltételezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!