Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőcsábász fiú még egy szűz lányt is csak kihasználna?
Van egy fiú aki tetszik, de tudom hogy egy nőcsábász , megd*ug valakit egy hétig kb vele vsn oszt csá.
Persze lehet azert nem marad egyel se mert rib*ancok vagy nem tudom....
Ha oda kerül a sor nem mernék vele le feküdni mert félnek hofy ott hagy utána. Rá adasul még szűz vagyok , ő húszon öt eves én 18
Ez a "majd értem megváltozik" mentalitás csak filmekben működik.
Többször láttam már hasonló dolgokat. "Elhagyja a feleségét" jól beetetett, 3x megdugott majd elvitte boldog családi nyaralásra az asszonyt és a 2 gyereket.
"Már egy hónapja találkozgatunk és azt mondja engem tényleg szeret" Járnak még egy hónapot, majd a srác megunja.
"Megígérte, hogy többet nem csinál ilyet" Minden héten van olyan nap amikor nálam bőgsz mert ismét lekezelően, bunkón beszélt veled és úgy bánik veled mintha egy darab szemét lennél.
Keríts egy normális pasast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!