Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ki hogyan osztaná el egy pasi előnyös tulajdonságait, ha választani lehet? (leírásban)
Szóval hogy számotokra milyen lenne a legjobb pasi a következők alapján:
Minden tulajdonság 1-től 10-ig. 1 pont a legrosszabb, 5 az átlagos, 10 a neked tökéletes, ideális.
1. Magabiztosság, határozottság, dominancia
2. Érzelmek, romantika, hűség, kedvesség
3. Intelligencia, humor
4. Karrier, pénz
5. Arc, szemek
6. Magasság
7. Test zsír-izom eloszlása
8. Péniszméret
8 tulajdonság van, 56 pontot lehet elosztani ezekre. Úgy osszátok el, ahogy számotokra a lehető legjobb lenne a pasi.
A kérdés teljesen normalis, bár meg lehetett volna dogalmazni az egyes tulajdonságokat pontosabban is. Pl. Péniszméretnél mit jelent a legrosszabb, azaz 0 pont? A 3 cm vagy a 30 cm?
Inkább úgy lehet feltenni a kérdést, hogy kinek melyik tulajdonság mennyire számít.
A válaszok pedig... Hát no komment. Mivel leszarom, de alapvetően annyi eszetek sincs mint egy marék molylepkének. (Kivéve persze azt a pár lànyt, aki az elején értelmesen válaszolt. )
Úgy látom, nem csak én lettem lepontozva, hanem minden ÉRTELMES válaszadó.
Igazából ez egy kerdes volt, mindenki szubjektív válaszával. Nincsenk jó vagy rossz válaszok.
UI. És ha nekem 18 évesen fontos, hogy a fiúnak legyen a korához megfelelő minimál egzisztenciája, akkor az miert gond? Szubjektív valaszt adtam. Kinek mi fontos. Ez volt a kerdes. Masok vagyunk, mas ertekrndszerekkel
Nem ertem miert lettem lepontozva, normalis valaszt adtam, sott meg extrem dolog sem volt a valaszomban. Azert megkerdeznem mi nem tetszett annak a kedves szemelynek, aki lepontozott.:D szanalmas.
Elso voltam.
1. 7
2. 8
3. 10
4. 8
5. 7
6. 2
7. 3
8. 3
nem jött össze az 56, bocsi ( pénz/ karriert szétválaszthattad volna, illetve a péniszméretnél én arra válaszoltam, hogy mennyire fontos)
1. Magabiztosság, határozottság, dominancia 8
2. Érzelmek, romantika, hűség, kedvesség 8
3. Intelligencia, humor 8
4. Karrier 7 pénz 6 6,5
5. Arc, szemek 8
6. Magasság 7
7. Test zsír-izom eloszlása 7
8. Péniszméret 6
58,5 sajnos nem tudtam miből vegyek még el, hogy 56 legyen :S de több pontot tudtam volna még adni: 2,3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!