Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Manapság nem előnyös normális pasinak lenni?
a pasim ugyanezekkel rendelkezik, csak nem 23 hanem 26 éves, ahogy én is.
neked max azt tudom tanácsolni, hogy találd meg azt a helyet, ahol nem diszkós pichákkal lehet ismerkedni.
"nem hobbim eldrogozni a pénzem"
Na menj innen, amíg szépen mondom.
pedig lúzer vagy ha így degradálod a szórakozni járó csajokat.
maradj otthon a seggeden és verd a gyíkot mert csak ahhoz értesz. nem véletlen kerülnek a nők szűzjancsi.
Mióta nem normális diszkóba járni? Most nem azért, tényleg vannak hülyék a szórakozóhelyeken, de vannak akik normális keretek között buliznak! Én is néha-néha elmegyek, de nem vagyok r*banc és nem is kalandokat keresni járok oda, se leinni magam, ahogy a barátaim se.
Egyébként elmondok egy sztorit. Eddig mindig is azt hittem, hogy nagyon ismerem az embereket, de legutóbb én is csapdába estem. Megismertem egy normális pasit. Nem nézett ki hú de jól, de nagyon lekötött, hogy milyen jót lehet vele beszélni. Nem volt kigyúrt, nem volt nyálas. Vicces volt és intelligensen beszélt. Átlag magasság, hajszín, szemszín. Randiztunk, találkozgattunk, végül 2 hónap után kiderült, hogy barátnője van. Szerencsére, nem vagyok egy könnyűeset :D
Ismerek olyan lányokat, akik a plázacica külsejük ellenére, nagyon aranyosak, empatikusak és nem bunkók. Sőt az egyik barátnőmnek kopasz kigyúrt pasija van, akiről azt hittük, hogy egy bunkó izomagy, erre meg kiderült, hogy egy romantikus, szeretetéhes "maci" :D
Szóval ennyit arról, hogy a külső alapján ítélik el az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!