Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ki hogyan osztaná el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ki hogyan osztaná el egy pasi előnyös tulajdonságait, ha választani lehet? (leírásban)

Figyelt kérdés

Szóval hogy számotokra milyen lenne a legjobb pasi a következők alapján:

Minden tulajdonság 1-től 10-ig. 1 pont a legrosszabb, 5 az átlagos, 10 a neked tökéletes, ideális.

1. Magabiztosság, határozottság, dominancia

2. Érzelmek, romantika, hűség, kedvesség

3. Intelligencia, humor

4. Karrier, pénz

5. Arc, szemek

6. Magasság

7. Test zsír-izom eloszlása

8. Péniszméret

8 tulajdonság van, 56 pontot lehet elosztani ezekre. Úgy osszátok el, ahogy számotokra a lehető legjobb lenne a pasi.

2016. aug. 19. 23:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%

Péniszméret alatt én a tényleges méretre gondoltam :D

Igazából nekem tök mindegy, hogy 14 cm vagy 24. talán a vastagság jobban számit. De abban meg nincsenek akkora kulonbsegek

2016. aug. 20. 00:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Az emberek azt választják azok közül akiket eléjük sodor az élet akitől pillanatnyilag a legtöbb "hasznot" remélik.

A ideálokra vajmi kevéssé fog hasonlítani egy-egy párjuk, fölösleges a pontozósdi.

2016. aug. 20. 00:35
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

Pontozzatok le nyugodtan. Úgyse az a mérvadó a valódi életben, hogy Gyakorin hány %-os vagyok. :)

Azt tapasztalom sajnos, hogy csökken a színvonal. Szinte csak a megkeseredett, mufurc, magányos emberkék járnak erre. Tisztelet a kivételnek!

2016. aug. 20. 00:35
 14/26 anonim ***** válasza:
3%
Nézz már tükörbe! Ki keseredett meg, ki a mufurc? :) Csak kifejtettem a véleményemet, hogy 18 éves létedre ne legyenek illúzióid, és semmilyen elvárásod anyagilag egy férfi felé, mert a meztelen hátsódon kívül te még nem rendelkezel egzisztenciával. Ez nem megkeseredettség, hanem realitás.
2016. aug. 20. 00:38
 15/26 anonim ***** válasza:
43%

lol. Valakik nagyon rákattantak a kommentjeimre! :)

Na további jó lepontozásos szép almokat! :*

2016. aug. 20. 00:38
 16/26 anonim ***** válasza:
12%
#14: Ámen!
2016. aug. 20. 00:39
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

14... Mint már írtam, én hosszútávra írtam le az elvárásaimat. Az én pofám szakadna le, ha már mosf 18 éves létemre valami aranyzsák férfi vásárolgatna nekem ötmillás ékszereket és hasonlókat. De ha már komoly kapcsolatról beszélünk, előbb vagy utobb, de fontossá válik a jó anyagi háttér. És nem csak a férfi részéről.

De ezeket már leírtam.

2016. aug. 20. 00:41
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

Egyébként elég alpári stílusban irsz. Lehet h a p*csámon kivul jelenleg mast nem tudok felmutatni (ami lényeges), de hallottál olyanról h MINIMÁLIS TISZTELET A MASIK FELE?

No de mindegy.

2016. aug. 20. 00:43
 19/26 anonim ***** válasza:
4%
Igazad van, kulturáltabban is megfogalmazhattam volna, de akkor is tartom a véleményemet. Nem bántásnak szántam.
2016. aug. 20. 00:45
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Hozhatom a popcornt, vagy már megint lemaradtam a builiról? :D
2016. aug. 20. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!